shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Amenzi de 120.000 de lei

Amenzi de 120.000 de lei

Articol realizat de: Mihai Căldăraru,

“Acțiune de amploare în noaptea de sâmbătă spre duminică în cluburile și barurile din Sectorul 4 al Municipiului București. Echipe ale Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4, formate din inspectori ai Serviciului Control Comercial și agenți locali, au verificat cluburile care își desfășoară activitatea pe raza Sectorului 4.

În urma deficiențelor constatate, oamenii legii au aplicat amenzi în cuantum de 126 de mii de lei. Cele mai mari amenzi au vizat comercializarea produselor cu termen expirat, lipsa afișării prețurilor, precum și consumul de produse din tutun în incinta localurilor.

Mai mult, pe lângă amenzile aplicate, pentru un club s-a dispus măsura complementară de suspendare a activității ca urmare a neregulilor grave depistate”, a declarat Cristian Zărescu, consilier al Primăriei Sector 4.

Acțiunile vor continua în perioada următoare, pentru ca siguranța celor care frecventează astfel de localuri să nu fie periclitată iar operatorii economici să respecte prevederile legale, relevă sursa citată.

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: Asociaţiei MicNews a adus bucurie pentru 200 de copii de la Şcoala Gimnazială Petrechioaia

La început de an şcolar, rechizitele sunt absolut necesare pentru elevii din ciclul primar şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *