shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Braşov! O educatoare, cercetată penal după ce ar fi SEDUS un MINOR

Braşov! O educatoare, cercetată penal după ce ar fi SEDUS un MINOR

Situaţie scandaloasă la Braşov, unde o educatoare de 42 de ani este cercetată penal după ce un elev de 17 ani a susţinut că femeia l-ar fi sedus. Întâlnirile dintre cei doi s-ar fi consumat în bucătăria centrului de plasament unde băiatul este instituţionalizat. Băiatul a povestit prin ce trece după a aflat că educatoarea a ademenit şi alţi băieţi, mai mici decât el, arată reporteris.ro.

Potrivit anchetatorilor, baiatul de 17 ani s-a plans directorului centrului de plasament din localitatea Victoria ca educatoarea l-a convins sa intretina relatii sexuale cu ea. Iniţial, cand managerul i-a pus fata-n fata, si femeia a venit si cu sotul ei, ingrijitor la acelasi centru, adolescentul a dat inapoi. 

În faţa autorităţilor însă băiatul a venit şi cu dovezi: le-a aratat politistilor mesaje prin care femeia de 42 de ani încerca să-l seducă. 

Potrivit unor surse, cei doi purtau discutii intense de luni bune şi pe o reţea de socializare. Femeia i-ar fi dat speranţe tanarului, cu 25 de ani mai mic ca ea, ca il iubeşte, spunându-i că are probleme în familie.

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: Asociaţiei MicNews a adus bucurie pentru 200 de copii de la Şcoala Gimnazială Petrechioaia

La început de an şcolar, rechizitele sunt absolut necesare pentru elevii din ciclul primar şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *