shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Ce a făcut Florin Salam ca să nu se afle că a fost reţinut

Ce a făcut Florin Salam ca să nu se afle că a fost reţinut

Articol realizat de: Narcis Violeta,

Turneul de caritate pe care Florin Salam l-a susţinut în Statele Unite ale Americii s-a încheiat prost pentru celebrul manelist, care a fost oprit în urmă cu patru zile de poliţie pe aeroportul J.F.K din New York, după ce s-a descoperit că avea în bagaje 100.000 de dolari, peste limita cash admisă. Ca să nu-şi îngrijoreze fanii ce îl aşteptau în Germania să arunce cu bani pe dedicaţii, artistul s-a filmat în aeroport explicând că s-a anulat cursa aeriană şi că va ajunge cu o zi întârziere în clubul unde avea concert. În fapt, artistul fusese reţinut să dea explicaţii pentru suma colosală pe care o avea în bagaj.

Nu mai încape niciun dubiu că zvonurile de peste Ocean, potrivit cărora Florin Salam a rămas fără banii din turneul pe care l-a avut în America, sunt cât se poate de reale. Puiu Gheorghiu, un apropiat al artistului, a confirmat pentru Click! incidentul în care artistul şi trupa lui au fost nevoiţă să dea explicaţii despre banii pe care îi aveau în bagaj. Degeaba a încercat manelistul să-i convingă pe poliţiştii americani că a strâns banii din dedicaţiile din concert, căci aşa este obiceiul în lumea lăutarilor, pentru că oamenii legii l-au reţinut şi i-au făcut dosar penal.

”Într-adevăr Florin a fost oprit pe aeroport şi înţeleg că i s-a deschis şi un dosar pentru a se stabili provenienţa banilor”, a spus Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Salam pentru MicNews.ro !Incidentul cu poliţia nu doar că l-a uscat la buzunar, ci i-a cam dat peste cap şi planurile pe care artistul le avea în Germania. El trebuia să cânte în mai multe oraşe, dar a ajuns cu o zi întârziere.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: Asociaţiei MicNews a adus bucurie pentru 200 de copii de la Şcoala Gimnazială Petrechioaia

La început de an şcolar, rechizitele sunt absolut necesare pentru elevii din ciclul primar şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *