shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Anchete / EXCLUSIV! Un preot catolic homosexual spune ca 98% din preoţii pe care îi cunoaşte sunt gay

EXCLUSIV! Un preot catolic homosexual spune ca 98% din preoţii pe care îi cunoaşte sunt gay

Un jurnalist, însoţiti de un complice “gay”, s-a infiltrat într-un grup de preoţi suspectaţi a fi homosexuali. Timp de 20 de zile, au investigat viaţa de noapte a clericilor din Roma şi au înregistrat cu o cameră video petrecerile şi actele de perversiune ale feţelor bisericeşti.

   Publicaţia italiană “Panorama”, prin intermediul jurnalistului , a dezvăluit viaţa dublă a preoţilor din Roma, împărţiţi între slujbele bisericeşti zilnice şi relaţiile sexuale întreţinute cu alţi bărbaţi.

   În baza dovezilor obţinute, compuse din înregistrări video ce prezintă “distracţiile” preoţilor, o serie de investigaţii au fost demarate de Vicariatul Catolic, scandalizat de imaginile publicate în presă.

   Reportajul identifică numeroase feţe bisericeşti cu viaţă dublă, publicaţia “Panorama” prezentând trei dintre cazurile investigate: cel al lui “Paul”, “Carlo” şi “Luca”, numele atribuite fiind fictive, însă, pentru a proteja identitatea preoţilor.

   Scandalul din sânul Bisericii începe prin mărturia lui “Paul”, un preot franciscan de 35 de ani, pe care jurnalistul de la “Panorama” l-a întâlnit pe 2 iulie, la o petrecere de homosexuali dintr-un bar din cartierul Testaccio, din Roma. La eveniment era prezent şi “Carlo”, al doilea preot, de aproximativ 45-50 de ani.

   Bărbaţii aflaţi în local, printre care şi reprezentanţii Bisericii, erau semi-nuzi, petrecerea transformându-se treptat într-o orgie în care vicarii şi celilalţi homosexuali întreţineau relaţii sexuale, fără reţineri. Dezmăţul a continuat acasă la “Paul”, unde complicele gay al jurnalistului i-a cerut preotului să poarte sutana în timp ce făceau sex. Actul sexual a fost filmat cu o cameră ascunsă.

   După prima seară, în care jurnalistul şi complicele său au câştigat încrederea clericilor, “Paul” şi “Carlo” i-a invitat pe cei doi la “Gay Village”, din Roma. Întâlnirea din data de 3 iulie a avut acelaşi final ca cea din ziua precendentă.

   Pe “Carlo”, jurnalistul şi complicele său l-au întâlnit într-un restaurant din centrul Romei, cunoscut ca loc de întâlnire pentru preoţii ce duc vieţi duble.

   Totodată, “Carlo” a mărturisit că aproximativ 98% din preoţii pe care îi cunoaşte sunt gay şi că există o fracţiune intransigentă a Bisericii care, în loc să recunoască fenomenul homosexualităţii, neagă realitatea. La finalul mesei, “Carlo” a părăsit restaurantul alături de complicele gay şi a avut relaţii sexuale cu acesta, filmate, de asemenea, cu o cameră video ascunsă.

   Comentariu saccsiv:

   Iata si filmuletul postat la articolul de mai sus. Mentionez ca este gretos, chiar daca nu-i arata complet dezbracati. De la minutul 1:30 il puteti vedea cum se imbraca in straiele preotilor catolici, sarutand echivalentul epitrahilului si inchinandu-se.

Nu stiu daca totul este real sau nu-i decat o facatura. Vom stii mai multe dupa ce isi spune parerea si Vaticanul. Nu stiu nici daca procentul acela de 98% este adevarat, insa cert este ca de la o vreme tot aflam de scarbosenii la catolici:

Noi stim ca papistasii sunt in mare ratacire. Dar ei probabil ca nu stiu si se considera crestini adevarati. In aceste conditii, cum pot sa slujeasca dupa un dezmat homosexual sau pedofil? Chiar nu le pasa? Chiar fac pe preotii doar din motive financiare?

About Mihai Caldararu

Check Also

BREAKING NEWS: Este ştirea momentului! audiat la poliție, acuzat că ar fi incendiat mașina fostei iubite

Pilotul de raliu Daniel Onoriu, audiat la poliţie. El a fost chemat de oamenii legii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *