shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Un poliţist căra ŞPAGA cu maşina poliţiei

Un poliţist căra ŞPAGA cu maşina poliţiei

Detalii halucinante în cazul unui poliţist din Gorj, reţinut pentru mită. Acesta primea şpagă covrigi, cornuri sau haine pentru a da informaţii din dosare. El le şi căra cu maşina poliţiei. Acum este cercetat sub control judiciar.

Gabriel Negoiță, agent de poliţie, este cercetat sub control judiciar pentru comiterea mai multor fapte de trafic de influență și luare de mită, fiind reținut pentru 24 de ore. Polițistul a perceput foloase și bani de la mai multe persoane cărora le lăsa impresia că le poate rezolva favorabil unele dosare în care erau implicate. Culmea e că, la un moment dat, Negoiță s-a dus cu mașina de serviciu, adică a Poliției, să-și ridice șpaga, scrie gorj-domino.ro.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, primul denunț împotriva agentului Gabriel Negoiță a fost depus în decembrie, anul trecut. Un alt martor a formulat denunț la data de 20.04.2017.

Fiind audiat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Gabriel Negoiţă a recunoscut faptele în totalitate, pe care le-a regretat, se arată într-un comunicat al Parchetului.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: Asociaţiei MicNews a adus bucurie pentru 200 de copii de la Şcoala Gimnazială Petrechioaia

La început de an şcolar, rechizitele sunt absolut necesare pentru elevii din ciclul primar şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *