shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Evenimente Sociale / A fost inaugurat ‘Centrul Zebra Zou’ – o nouă creșă în cartierul Floreasca

A fost inaugurat ‘Centrul Zebra Zou’ – o nouă creșă în cartierul Floreasca

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat vineri creșa “Zebra Zou”, aflată în cartierul Floreasca.

Ea a spus că în Capitală există în continuare un deficit de locuri atât în creșe, cât și în grădinițe.

“Am prevăzut în bugetul Municipalității pe 2017 sume importante pentru a construi în întreaga Capitală cât mai multe creșe și grădinițe și mă bucur că am contribuit și eu la început de mandat, pentru că s-au luat câteva decizii importante anul trecut în noiembrie pentru finalizarea acestui obiectiv de investiții și iată — creșa este funcțională și arată la standarde europene”, a adăugat edilul general al Capitalei.

“Centrul Zebra Zou” dispune de trei săli de grupă, vestiare pentru copii, cabinet medical, oficiu și biberonerie. Centrul funcționează în subordinea Primăriei Capitalei și este integrat în rețeaua de centre Antante.

Proiectul “Centrul Zebra Zou — Un serviciu incluziv de îngrijire și educație timpurie în cartierul Floreasca din Municipiul București” a fost finanțat prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European — Programul de cooperare norvegian 2009 — 2014, în cadrul programului “Promovarea egalității de gen și a echilibrului între viața profesională și cea privată”, operat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și cofinanțat de Primăria Municipiului București, prin CGMB.

De asemenea, în cadrul proiectului privind “Centrul Zebra Zou”, inițiat de Direcția de Asistență Socială a Municipiului București, în parteneriat cu Asociația SOS Satele Copiilor România, și derulat în perioada mai 2015 — aprilie 2017, s-a desfășurat o campanie locală de promovare a egalității de gen și a echilibrului între viața profesională și cea personală.

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: ”Sărăcia Distruge Omenia” , campanie lansată la nivel național, a ajuns la Târgu-Frumos

Mic News, o asociație nonguvernamentală de presă care  acționează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *