shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / A fost o EXECUŢIE! Tânăra din Oradea a fost împuşcată de DOUĂ ori în cap, de fostul iubit. Noi detalii CUTREMURĂTOARE din anchetă

A fost o EXECUŢIE! Tânăra din Oradea a fost împuşcată de DOUĂ ori în cap, de fostul iubit. Noi detalii CUTREMURĂTOARE din anchetă

Apar noi informaţii legate de asasinatul de miercuri, de la Oradea, unde o tânără în vârstă de 24 de ani a fost împuşcată de un interlop, după ce acesta o răpise de pe stradă, ziua în amiaza mare. Înainte de a lua fata cu forţa de pe stradă, criminalul, Adrian Hladii, ar fi împuşcat un bărbat despre care a crezut că e iubitul acesteia. Stupoare însă: era doar un zugrav care trebuia să renoveze casa fetei.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit faptul că bărbatul împuşcat de către asasin, în faţa casei Daliei Duca, era doar un zugrav care urma să facă lucrări în perioada următoare. Acesta este internat şi în afara oricărui pericol.

Aceleaşi surse au dezvăluit că tânăra în vârstă de 24 de ani prezenta două plagi împuşcate în zona capului, ceea ce poate însemna că asasinul a vrut să fie sigur că o ucide, atunci când a tras. Ea a fost depusă la morgă, de unde familia a ridicat-o în cursul zilei de joi. Sicriul va fi depus apoi la o capelă din oraş.

Între timp, poliţia continuă să îl caute pe Adrian Hladii, cel identificat ca fiind asasinul Daliei Duca, fosta sa iubită. Hladii e căsătorit, are 38 de ani şi e cunoscut în Oradea în lumea interlopă.

Agresorul a așteptat-o pe femeie sa iasă din complexul de locuințe de pe strada Barcăului cu un buchet de flori. Văzând că aceasta vine însoțită s-a iscat un scandal în urma căruia a scos pistolul și a tras după bărbat. Unul dintre gloanțe a trecut prin parbrizul autoturismului cu care cei doi voiau să se deplaseze. Împușcat în umăr, rănitul a luat-o la fugă pe strada Barcăului și apoi pe strada Carașului, lăsând mai multe pete de sânge pe carosabil.

Din dispoziția inspectorului general al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române se deplasează, astăzi, în județul Bihor.

Activităţile investigative în cauză se derulează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Căutările continuă şi astăzi pe malul râului Criş.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *