shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Evenimente Sociale / ACTUALITATE: Asociaţia MicNews a oferit cadouri pentru copiii care au participat la Festivalul Naţional “Fii STAR în Ţara Ta”

ACTUALITATE: Asociaţia MicNews a oferit cadouri pentru copiii care au participat la Festivalul Naţional “Fii STAR în Ţara Ta”

La finele săptămânii care tocmai s-a încheiat a avut loc festivalul de muzică, intitulat “Fii STAR în Ţara Ta”. La eveniment a participat cu statutul de organizator şi Asociaţia MicNews din Bucureşti, reprezentată de preşedintele Mihai Căldăraru.

Acesta împreună cu doamna Denisa Dragomir, directorul festivalului, au adus o bucurie copiilor participanţi, care l-a sfârşit au primit diplome şi cadourile binemeritate, pentru strâduinţa şi efortul depus.

Urcat pe scena festivalului, preşedintele Mihai Căldăraru a ţinut să multumească tuturor pentru implicare şi nu în ultimul rând copiilor talentaţi, care şi-au arătat măiestria vocală pe scenă, promitând că ediţii similare se vor desfăşura cât mai curând şi în alte oraşe mari ale României.

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV: Bătrânii României, abandonați. Cazul Niculinei din Teleorman: la 81 de ani trăieşte singură cu un ajutor de 120 lei

Deşi obişnuim să spunem ”cine nu are bătrâni, să-şi cumpere”, în realitate, vârstnicii din această …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *