shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / ALERT NEWS: „Denisa a fost operată, dar medicii cred că…“

ALERT NEWS: „Denisa a fost operată, dar medicii cred că…“

Vestea că Denisa Răducu,  este grav bolnavă a luat pe nepregătite pe toată lumea, de la familie şi colegi de breaslă, până la fani.

Un prieten foarte apropiat al Denisei ne-a confirmat că, din păcate, artista se află într-un stadiu terminal, dar şi că a ajuns, în urmă cu doar câteva zile, pe masa de operaţie.

„Denisa se află zilele astea doar cu familia ei. Din păcate, da, e adevărat! E bolnavă! Denisa a fost operată săptămâna trecută, dar medicii cred că s-ar putea să fie cancer“, a declarat prietenul bun al artistei, în exclusivitate pentru MicNewsro.

Totodată, familia şi apropiaţii tinerei au ţinut cont cu sfinţenie de sfaturile medicilor, după ce aceştia au externat-o. Asta deoarece orice formă de stres ar putea să îi aducă sfârşitul mai rapid, ea fiind foarte slăbită din pricina intervenţiei chirurgicale.

Informaţia că Denisa Manelista ar fi grav bolnavă a fost tratată, iniţial, cu foarte mult scepticism de către cei care o îndrăgesc, pentru că toată lumea spera că e vorba doar de-o glumă proastă.

Denisa Manelista trece prin momente grele. Adi de la Vâlcea este unul dintre colegii de breaslă ai Denisei Manelista. După ce a aflat că tânăra de doar 27 de ani trece prin momente cumplite din cauza bolii, el a scris pe contul de Facebook un mesaj emoționant. Iată care sunt cuvintele lui, scrise pe contul de pe Facebook.

”Fata asta nu a greşit cu nimic. Nu a fumat, nu a băut, nu s-a drogat. La doar 27 de ani, de ce Doamne Iisuse Hristoase, tu care ai făcut minuni mari şi înca faci, tu care ai înviat din morti, Doamne, te rugăm frumos să îţi întinzi mâna bună peste colega noastră, Denisa Raducu. Ai milă de ea! Noi ştim că acolo unde doctorii nu mai pot face nimic, Tu poţi. Te rugăm din suflet să o faci bine, să nu o laşi, este tânără şi are toata viaţa înainte. Te rugăm, ai grijă de ea! Amin”, a scris Adi de la Vâlcea pe contul lui de pe rețeaua de socializare.

Denisa Manelista este grav bolnavă, iar fanii sunt mai îngrijorați ca niciodată, mai ales că artista lor preferată se află țintuită pe un pat rece de spital. Deși vestea a căzut ca un cutremur peste ei, se pare că primele semne ale bolii erau evidente.

Internată pentru o săptămână într-un spital din Capitală, Denisa Manelista a fost supusă, zilele trecute, unei intervenții medicale de urgență, menită să îi salveze viața. Pentru că, spun sursele noastre, frumoasa cântăreață a avut nevoie de o puncție pentru a-i fi scos lichidul din zona ficatului, cantitatea lichidului eliminat astfel fiind una uriașă.

Mai mult decât atât, ne-au spus sursele noastre, Denisa nu este la prima intervenție de acest fel, ea fiind supusă mai multor asemenea puncții, medicii făcând eforturi disperate pentru a o salva din ghearele cumplitei boli de care suferă.
De altfel, acum câteva zile, când au vorbit ultima oară cu ea, apropiații vedetei muzicii de petrecere au avut parte de un șoc, de o rugăminte care ar face pe oricine să plângă. ”Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, au fost cuvintele care au smuls lacrimi de durere.
Unul din angajatii spitalului insa a dezvaluitca starea artistei este una delicate. “Denisa Manelista a fost internata cateva zile, medicii au externat-o miercuri, pentru ca nu mai aveau ce sa ii faca din punct de vedere medical. Ceea ce se stie este ca este grav”, a spus unul din angajatii de la Sfantul Ioan.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă în tabără la Eforie Sud

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Asociația MicNews pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *