shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Asociația „Mic News” din București a devenit partenera cu Federația „Euro Education”

Asociația „Mic News” din București a devenit partenera cu Federația „Euro Education”

Federația „Euro Education” începe anul 2017 cu cea mai mare realizare de la constituirea ei. Este vorba de afilierea Asociației „Mic News” la proiectul de consolidare a unei prese libere și independente început de organizația noastră, devenită din anul 2016 internațională. Reamintim că din anul 2016 acest proiect a devenit unul internațional după afilierea a șapte instituții non-guvernamentale din afara granițelor țării care au aderat la proiectul nostru.

Nu este vorba doar de o dezvoltare a presei în general ci și de consolidarea societății civile, destul de viciată în ultimii ani prin politizarea fără precedent a organizațiilor non-guvernamentale. Membrii acestei organizații constituie un model pentru toate O.N.G-urile fără viziune și un plan managerial în concurență cu instituțiile statului.

În numele echipei noastre vă mulțumim pentru alegerea făcută și vă promitem că împreună vom constitui un mecanism civil indestructibil politicilor totalitare sau extremiste ce împiedică dezvoltarea societății civile. Totodată vă înștiințăm că începând cu data de 21.02.2017, veți beneficia de toate drepturile publicitare ale membrilor afiliați, având posibilitatea de a prelua informații utile organizației dumneavoastră. În nădejdea unui an cu mari realizări pentru toate organizațiile noastre, vă urăm toate cele bune și multă sănătate!

Sursa: magazincritic.ro

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *