shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Asociația MicNews a lansat campania umanitara: “Sărăcia Distruge Omenia”

Asociația MicNews a lansat campania umanitara: “Sărăcia Distruge Omenia”

Campania umanitară „Sărăcia Distruge Omenia “. strânge donaţi pentru a-i sprijini pe copiii și familiile din mediile defavorizate.

Pentru al șaptelea an la rând, Asociația ”MicNews” din București, a lansat Campania ”Sărăcia Distruge Omenia”, prin care invită bucureștenii să îi sprijine pe copiii aflați în medii defavorizate și familiile acestora, din București și împrejurimile.

Anul trecut, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, al sponsorilor, al bucureștenilor, al firmelor care au ales să se implice într-o astfel de campanie, am reușit să ajutăm peste 2250 de cazuri sociale. Ei bine, același lucru ne dorim să se întâmple și în 2018.

Nu fi indiferent, îndreaptă-ți atenția și către ei… cei care au mai puțin decât noi, către cei care poate nu au apă potabilă, electricitate, iar de o masă, nici nu poate fi vorba.

Împreună putem oferi dragoste și lumină în casele celor nevoiași. O fi oare un efort prea mare?

Cu toții avem acasă haine pe care nu le mai purtăm, jucării și cărți pe care le putem dona. Lucruri ce nu ne mai sunt folositoare, altora le-ar prinde bine. De asemenea, alimentele neperisabile sunt bine-venite.

Tot ceea ce trebuie să faci este să le strângi pe toate și să ne contactezi sau să le aduci chiar tu, la sediul Asociației ”MicNews”, pe Strada Drumul Crețeștilor nr.15, bl.A, sc.1, ap.19+23, sector 4

Perioada de colectare a donațiilor se desfășoară între 1 martie și 25 mai 2018. Telefon : 0724.713.999, Mihai Căldăraru, Asociația ”MicNews”.

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV: Cum a realizat Mihai Căldăraru un concert caritabil în comuna Balş!

Cu doar câteva zile în urmă, Asociația MicNews din Bucureşti, poposea pe meleagurile Moldovei, cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *