shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă în tabără la Eforie Sud

Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă în tabără la Eforie Sud

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Asociația MicNews pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi de soartă. În acest scop, se derulează în prezent o campanie de strângere de fonduri, menită să-i ajute pe copii din mediile sociale sărace, pentru a ajunge într-o tabără de vară ce se va desfăşura în staţiunea Eforie Sud din Constanţa.

Cu această ocazie, preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, ne-a declarat că sunt necesare pregătiri minuţioase, deoarece aici este vorba de aproximativ 100 de copii şi totul trebuie organizat cu mare atenţie şi multă seriozitate.

Pentru a-şi atinge scopul organizării acestei tabere devenită tradiţie, toată conducerea asociaţiei este implicată în strângerea de fonduri, şi îi roagă pe toţi cei care vor să ajute, să îi contacteze pentru eventualele sponsorizări ce pot duce la buna desfăşurare a acestei iniţiative lăudabile.

 

Tabăra de vară pentru copii face parte din campania “Sărăcia Distruge Omenia”.

Cei care vor să ajute, pot contacta Asociaţia MicNews la numerele de telefon: 0724.713.999 sau pe pagina de Facebook a Preşedintelul Mihai Căldăraru

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV Mihai Căldăraru, a fost invitat astăzi la București TV, unde a vorbit despre proiectele Asociației „MicNews”

Preşedintele Asociației „MicNews”, Mihai Căldăraru, a fost invitat astăzi în emisiunea “București Alaturi de Tine”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *