shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Investigatii / BOMBA ANULUI! ”Prima Doamnă”, bună de Parchet! S-a publicat DECIZIA. Soții Iohannis, niște GHERȚOI LACOMI!

BOMBA ANULUI! ”Prima Doamnă”, bună de Parchet! S-a publicat DECIZIA. Soții Iohannis, niște GHERȚOI LACOMI!

Autor: Adriana Senchevici, 
 
Curtea de Apel Brașov a făcut publică DECIZIA CIVILĂ
IREVOCABILĂ. 
Decizia despre care președintele a spus, halucinant, că soluția magistraților nu este una bună, deși este definitivă.
”Această soluție nu e bună, mă nemulțumește, împreună cu avocații mei căutăm cea mai bună soluție de contestare.”, a declarat Klaus Iohannis la TVR 1 acum o lună, pe 13 noiembrie. Zi cu … ghinion!
Curtea de Apel Brașov demonstreaza ca sotii Iohannis au dobandit cu rea-credinta casa din N. Balcescu 29: „Dezbaterea succesiunilor si incheierea contractului au avut loc in aceeasi zi si la acelasi notar… Vanzarea lucrului altuia in cunostinta de cauza este nula absolut in virtutea cunoscutului adagiu clasic ‘fraus omnia corrumpit’ – frauda corupe totul”. Tot pentru „frauda la lege”, Carmen si Klaus au pierdut si imobilul din Gh. Magheru 35.
 
 
 
Motivele de recurs de care s-au prevalat sotii Klaus si Carmen Iohannis in tentativa de a-si pastra casa din strada Nicolae Balcescu nr. 29 din Sibiu dobandita, in opinia instantei de apel, prin frauda la lege – principiul bunei-credinte a subdobanditorului si validitatea aparentei de drept – au fost demontate, pas cu pas, de judecatorii Anca Pirvulescu, Daniela Niculeasa si Codruta Voda, de la Curtea de Apel Brasov, scrie COMISARUL.RO 
 
Instanta a facut publice considerentele deciziei civile irevocabile nr. 655/R/12.11.2015 de respingere a recursului formulat de Klaus si Carmen Iohannis impotriva deciziei nr. 235/16.05.2014 pronuntate in apel de judecatoarele Anamaria Ionescu si Manuela Bonciu, de la Tribunalul Brasov.

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV: Un “traficant’ de mături este mai periculos decât traficanții …

Poliția Locală din Sectorul 6 București încearcă să rețină în mod abuziv un vânzător ambulant …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *