shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Braşov! O educatoare, cercetată penal după ce ar fi SEDUS un MINOR

Braşov! O educatoare, cercetată penal după ce ar fi SEDUS un MINOR

Situaţie scandaloasă la Braşov, unde o educatoare de 42 de ani este cercetată penal după ce un elev de 17 ani a susţinut că femeia l-ar fi sedus. Întâlnirile dintre cei doi s-ar fi consumat în bucătăria centrului de plasament unde băiatul este instituţionalizat. Băiatul a povestit prin ce trece după a aflat că educatoarea a ademenit şi alţi băieţi, mai mici decât el, arată reporteris.ro.

Potrivit anchetatorilor, baiatul de 17 ani s-a plans directorului centrului de plasament din localitatea Victoria ca educatoarea l-a convins sa intretina relatii sexuale cu ea. Iniţial, cand managerul i-a pus fata-n fata, si femeia a venit si cu sotul ei, ingrijitor la acelasi centru, adolescentul a dat inapoi. 

În faţa autorităţilor însă băiatul a venit şi cu dovezi: le-a aratat politistilor mesaje prin care femeia de 42 de ani încerca să-l seducă. 

Potrivit unor surse, cei doi purtau discutii intense de luni bune şi pe o reţea de socializare. Femeia i-ar fi dat speranţe tanarului, cu 25 de ani mai mic ca ea, ca il iubeşte, spunându-i că are probleme în familie.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *