shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / BREAKING NEWS: Asociaţia MicNews a dăruit 200 de porţii calde de mâncare pentru oamenii străzii din zona Gării de Nord

BREAKING NEWS: Asociaţia MicNews a dăruit 200 de porţii calde de mâncare pentru oamenii străzii din zona Gării de Nord

Asociaţia MicNews are în desfăşurare pentru anul 2018, campania umanitară ”Sărăcia Distruge Omenia!”. Conform celor de la MicNews, în ziua de joi 22 martie, s-a desfăşurat o acţiune, în cadrul căreia s-a oferit o masă caldă oamenilor străzii, evenimentul făcând parte din campania ”Sărăcia Distruge Omenia!.

Evenimentul a fost unul foarte bine primit de cei aflaţi în nevoie, maşina cu alimente fiind campată în Gara de Nord, de la ora 18:00, până la ora 20:00.

200 de suflete oropsite de soartă au primit câte o farfurie ciorba caldă, fasole cu carnaciori, plăcintă cu mere si un ceai cald.

Preşedintele Mihai Căldăraru a fost bucuros de cum s-a desfăşurat acţiunea şi mulţumeşte din suflet, oamenilor care au făcut posibilă campania umanitară. De reţinut că astfel de acţiuni umanitare vor mai fi realizate pe parcursul întregului an 2018.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews Bucureşti a semnat un PROTOCOL cu Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale

Motiv de bucurie pentru Asociaţia MicNews din Bucureşti, condusă de preşedintele Mihai Căldăraru. Astăzi 07.05.2019, a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *