shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / BREAKING NEWS: CUNOSCUT JURNALIST AGRESAT IN PLINA ZI, IN FATA PREFECTURII DIN TELEORMAN, DE UN PRIMAR PSD!

BREAKING NEWS: CUNOSCUT JURNALIST AGRESAT IN PLINA ZI, IN FATA PREFECTURII DIN TELEORMAN, DE UN PRIMAR PSD!

Jurnalistul Malin Bot a fost injurat de un primar PSD in timp ce inregistra un material video in fata Prefecturii Teleorman. Bot relata cum a inceput Liviu Dragnea sa isi construiasca uriasa avere.

Aflat in Alexandria, Malin Bot a ales Prefectura Teleorman ca fundal pentru o inregistrare in care aducea aminte despre primii pasi pe calea inavutirii ai lui Liviu Dragnea. La un moment dat, un individ se apropie de el si ii spune amenintator: „Haide, ba, nu mai manca atata rahat”. El a repetat afirmatiile, apropiindu-se agresiv de jurnalist.

Individul agresiv se numeste Lucian Calin, fiind primar din partea PSD al comunei Seaca. Lucian Calin este la al cincilea mandat.

Malin Bot afirma ca va sesiza Politia. „Ii fac sesizare la Politia Teleorman. Legea 61 sanctioneaza adresarea de cuvinte injurioase in public. Este inca o dovada ca judetul pe care il conduce Dragnea este la nivelul Evului Mediu. Nu sunt capabili sa aiba o relatie civilizata cu un jurnalist”, a declarat jurnalistul pentru aktual24.ro.

Afaceri profitabile intre Primaria Seaca si Tel Drum

Lucian Calin este cunoscut in judet pentru relatiile speciale si foarte profitabile pe care le are atat cu Liviu Dragnea cat si cu Tel Drum, celebra firma a prietenilor din tinerete ai sefului PSD.

In 2013, prin semnatura premierului Victor Ponta, o insula si un brat al Dunarii au trecut din administrarea Apelor Romane in cea a Consiliului Judetean Teleorman.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *