shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / BREAKING NEWS Gigi Becali, cu nevasta la tribunal, din cauza unui teren! Cum au ajuns în această situaţie!

BREAKING NEWS Gigi Becali, cu nevasta la tribunal, din cauza unui teren! Cum au ajuns în această situaţie!

Milionarul Gigi Becali a început anul cu un nou scandal, în care se târăște și soția, din cauza unui teren care a căzut cu tronc unui vecin.

După ce anul trecut, judecătorii i-au respins două cereri de chemare în judecată îndreptate împotriva lui Gigi Becali și a soției acestuia, care aveau ca obiect servitute, un arab afacerist a reușit, recent, să schimbe una din hotărâri: “Admite cererea de reexaminare . Revine măsura de anulare a cererii de chemare în judecată având ca obiect servitute dispusă prin încheierea nr. 5350 / 19.06.2018 pronunțată în dosarul nr. 7291/94/2018 al Judecătoriei Buftea. Dispune retrimiterea cauzei completului inițial învestit. Definitiv “.  Așa că, acum, milionarul și soția lui vor fi nevoiți să se prezinte în fața magistraților, pentru a-și susține cauza.

 

Pe de altă parte, Becali a chemat în faţa instanţei Administraţia Finanţelor Publice Ilfov, invocând faptul că instituţia ar fi luat o decizie abuzivă. În acel proces, Gigi Becali a solicitat ca magistraţii să dispună anularea unui act administrativ emis în februarie 2014, prin care Fiscul l-a lovit la portofel pe latifundiar. Într-un alt dosar, Becali a cerut să fie modificată cartea funciară care vizează un teren de milioane din Pipera. Cap de listă în procesul respectiv este Patriarhia Română, prin Mănăstirea Christiana, apoi MAE, DRPCIV şi Agenţia de Cadastru. Becali a dat-o în judecată şi pe Cosmina Englizian, solicitând ca aceasta să îi returneze un imobil care i-ar aparţine, de fapt, lui. Alături de designer a fost chemat în judecată şi un afacerist care a avut legături cu Dinu Patriciu. Într-un alt proces, Becali a solicitat blocarea conturilor Primăriei Capitalei, ca să-şi recupereze banii pentru un teren luat de instituţia amintită, pentru construirea Pasajului Pipera. Gigi Becali trebuie să primească despăgubiri în valoare de 934.621 de euro, după cum au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, potrivit oglindazilei.ro. Terenul în cauză avea o suprafaţă de 1.773 metri pătraţi, iar Primăria Bucureşti stabilise despăgubiri în valoare de doar 68.000 de euro pentru latifundar, adică aproximativ 38 de euro pentru un metru pătrat. În urma procesului intentat de Becali, Tribunalul Bucureşti a decis ca acesta să primească despăgubiri în valoare de peste un milion de euro, însă Primăria Capitalei a contestat decizia la Curtea de Apel, unde s-a stabilit cuantumul despăgubirilor în valoare de 773.000 euro. Ulterior s-a decis rejudecarea dosarului, iar ultima decizie a magistraţilor e ca Becali să primească 934.621 euro despăgubiri, adică aproximativ 527 euro/mp.

About Mihai Caldararu

Check Also

BREAKING NEWS Tabara organizata pentru copii defavorizati la mare Asociatia Mic News

Asociaţia „Mic News (asociaţie de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *