shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / BREAKING NEWS: JAF ARMAT în București: Doi indivizi au luat cu asalt un amanet

BREAKING NEWS: JAF ARMAT în București: Doi indivizi au luat cu asalt un amanet

Un amanet din București a fost jefuit în această după-amiază. Oamenii legii au declarat că două persoane mascate ar fi atacat vânzătorul și au jefuit magazinul.

Anchetatorii confirmă că jaful a avut loc la un amanet din zona Unirii. Doi indivizi mascați au intrat în magazin și l-au lovit pe vânzător cu un pistol, apoi au furat mai multe bijuterii. Victima nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a da de urma faptașilor.

Poliţia Capitalei anunţă că, duminică dimineaţa, au fost găsiţi autorii jafului de sâmbătă, de la o casă de amanet din Sectorul 3, fiind recuperate şi bijuteriile furate, în valoare de 120.000 lei. Anterior jafului, suspecţii ar fi furat mai multe replici de arme, tip airsoft.

Cei doi bărbaţi, unul cetăţean italian iar celalalt având dublă cetăţenie, română şi italiană, cu vârste de 23 şi 20 de ani, sunt în prezent în custodia poliţiştilor.

Sâmbătă, în jurul orei 14.40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 “că două persoane, mascate, sub ameninţarea unui pistol şi prin exercitarea de acte de violenţă asupra operatorului comercial au sustras mai multe bijuterii, după care au fugit”, transmite Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului şi audieri pentru identificarea autorilor, iar “după câteva ore de la eveniment, din datele obţinute s-a conturat ipoteza că această faptă se coroborează cu un furt, comis în noaptea de 20/21 aprilie, dintr-o societate comercială, de pe raza sectorului 4, când au fost sustrase mai multe replici de arme, tip airsoft. Din reunirea celor două cauze a fost identificată o pistă de acţiune care a condus către cei doi bărbaţi menţionaţi anterior”, mai arată Poliţia Capitalei.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă în tabără la Eforie Sud

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Asociația MicNews pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *