shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Anchete / BREAKING NEWS Negocieri dure între taximetrişti şi clienţi. Preţul unei curse, mărit şi de şase ori în noaptea de Revelion

BREAKING NEWS Negocieri dure între taximetrişti şi clienţi. Preţul unei curse, mărit şi de şase ori în noaptea de Revelion

Negocieri dure în Centrul Capitalei, noaptea trecută. Dupa ce au petrecut, sute de oameni – locuitori ai orasului si turisti – au incercat sa gaseasca un taxi care sa conduca acasa. Șoferii au refuzat cursa pe motiv că erau prea scurți. Și clienții au refuzat să urce în mașini, după ce au cerut între 50 și 100 de lei pentru călătorii pe care i-au făcut, cu doar o zi în urmă, cu 15 lei.

Femeie: Dacă se poate, se poate, dacă nu, comandă alt taxi.

Așa au fost negocierile, noaptea trecută, între mulți taxieri și bucureșteni care au petrecut revelionul în Centrul Vechi și voiau să ajungă acasă.

Femeie:  Ne-am cerut o sumă cam mare pentru că noi stăm în Berceni, e suma 15 lei, acum ne-a cerut 70.

În multe cazuri, potențialii clienți s-au lovit de refuzul de taxiuri de a duce la anumite destinații, în special pe distanțe mici. În alte cazuri, oamenii au încercat să meargă fără aparatul de taxare și să plătească o sumă stabilită de șofer, chiar și de 6 ori mai mare decât prețul obișnuit al unui blestem. Li sa întâmplat unor tineri.

El: Că e Revelionul, că e 5 lei pe kilometru …

Ea: Cât suntem dispuși să dăm, că cu 15 lei nu ne duce până în Militari, chiar dacă am zis că ieri am plătit, că 50 de lei, că 100 … ok.

El: I-am spus și un polițist că nu ne ia comanda nicicum.

Bărbat: Cred că până la urmă mă duc la mașina de noapte. ÎI pe DACA IEI Astia de îngrijire de Juma staționează  de oră, o oră, au de 80-90 de preturi de lei chiar.

Alt  bărbat:  Mai mult decât dublu, se aruncă la triplu.  Până-n Titan e 15 lei pe aparat. I-am zis că-i dau 30, nu a fost mulțumit, un vrut 50. Păi, în condiții astea preferă metroul sau mă duc pe jos.

Aplicațiile precum Uber sau Taxify au fost o variantă pentru petrecători, dar, la ora de vârf, clienții au spus că au așteptat mai mult decât de obicei până au reușit să facă o comandă.

Bărbat: Mă chinui, uită-te și tu, cu Uber-ul …

Reporter: Și de cât timp așteptați?

Reporter: Jumătate de oră.

Noaptea trecută, în afară de mașinile personale și taxiurile, bucureștenii au avut la dispoziție liniile de noapte ale transportului în comun, dar și metroul – trenurile au circulat de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute .

relatează  Digi24 .

About Mihai Caldararu

Check Also

Detalii neştiute din viaţa Cătălinei, fata bătută crunt de iubit. Are un copil

Ies la iveală detalii neştiute din viaţa Cătălinei, fata de 18 ani din Buzău care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *