shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / BREAKING NEWS: Pas înainte pentru readucerea RATB în Pantelimon

BREAKING NEWS: Pas înainte pentru readucerea RATB în Pantelimon

Mihai Culeafă, deputat PNL Ilfov, a anunțat, miercuri, într-un comunicat de presă remis redacției de știri MicNews.ro că a reusit sa convinga conducerea RATB reinfiintarea liniei preorasenesti intre Orasul Pantelimon si Municipiul Bucuresti.

”Dupa mai bine de 10 (ZECE) ani, cetatenii Orasului Pantelimon isi vor vedea „visul” implinit!!

Iata ca la mai putin de trei luni de la inceperea mandatului, deputatul PNL Mihai Culeafa impreuna cu echipa sa, isi respecta angajamentele si reuseste ce nu au vrut/ putut altii in ani de zile.!!

Este de notorietate faptul ca a fost singurul oras din Judetul Ilfov care nu a beneficiat de o linie preorasaneasca a Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

In toata aceasta perioada, cetatenii Orasului Pantelimon au fost obligati sa se umileasca si sa accepte bataia de joc a autoritatilor locale, neavand la dispozitie un mijloc de transport civilizat.

In luna februarie a acestui an, deputatul PNL Mihai Culeafa, a depus in Parlamentul Romaniei un amendament la bugetul de stat prin care solicita alocarea unei sume mici pentru reinfiintarea liniei preorasenesti intre Orasul Pantelimon si Municipiul Bucuresti. Amendamentul a fost respins de majoritatea PSD-ALDE, dar, cu munca si perseverenta, Mihai Culeafa a reusit sa convinga conducerea RATB , pentru realizarea dorintei majoritatii cetatenilor Orasului Pantelimon.

Astazi, 29.03.2017, consilierii PNL ai Orasului Pantelimon au solicitat primarului printr-o adresa oficiala, sa urgenteze formalitatile legale in vederea semnarii contractului de transport cu RATB (in anexa adresa depusa). Speram ca primarul PSD Marian Ivan, nu se va opune acestei initiative, asa cum au facut pesedistii in Parlament.!!

Tot astazi, 29.03.2017, ca urmare a demersului initiat de deputatul PNL Mihai Culeafa in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost pusa pe ordinea de zi necesitatea reinfiintarii de catre RATB a liniei preorasenesti din Orasul Pantelimon. Oare iepurasul va ajunge in acest an in Orasul Pantelimon cu RATB ?!”, se arată în comunicat.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *