shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / BREAKING NEWS Tabara organizata pentru copii defavorizati la mare Asociatia Mic News

BREAKING NEWS Tabara organizata pentru copii defavorizati la mare Asociatia Mic News

Asociaţia „Mic News (asociaţie de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate) a organizat o tabără de socializare şi creaţie, în staţiunea Mamaia, beneficiarii acestei iniţiative fiind 100 de elevi şi studenţi din județul Iași, comuna Balș, membri ai ONG-ului menţionat.

Tabăra a fost coordonată de Mihai CĂLDĂRARU – preşedintele Asociaţiei „MicNews” şi de voluntarii Maria Voicu, Marcu Viorel Andrei şi Adriana Senchevici, costurile acesteia ridicându-se la suma de 9958.94 lei. Tinerii participanţi au beneficiat de intrări gratuite la Aqua Magic, Delfinariu şi Păsări Exotice din Mamaia – Constanţa, plimbare cu Telegondola. Copii au invatat sa socializeze, sa se cunoasca mai bine, sa identifice resurse, au invatat sa recunoasca munca semenilor.

Multumim in mod special doamnei Doina Ravici DIRECTOR GENERAL SETRACO HOLDING SA. Va multumim inca o data si tot respectul nostru pentru ceea ce ati facut pentru acesti copii. Cu deosebită stimă, Mihai Căldăraru

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV 100 de copii amărâți din Târgu Frumos speră să ajungă la mare. Vezi cine face demersuri în acest sens.

2019 este cel cel de-al 7-lea an în care Mihai Căldăraru, președinte al Asociației MicNews …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *