shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Campania “Dăruieşte un pic de soare, nu totală nepăsare”, continuă.

Campania “Dăruieşte un pic de soare, nu totală nepăsare”, continuă.

. De data aceasta, preşedintele Asociaţiei MicNews, după lungi telefoane şi apeluri la diferite firme, a reuşit să primească un ajutor din partea societăţii Trenta Pizza SRL care va oferi o masă caldă unui număr de 20 de copii de la Centrul de Plasament Cireşarii 2 din capitală, luni , 9 octombrie.

Această acţiune socială este parte componentă a unei acţiuni de binefacere cu care ne-a obişnuit Mihai Căldăraru. Preşedintele Asociaţiei Mic News, si el crescut in orfelinate, da un exemplu de succes faţa de alti copii crescuţi in centre de plasament.

“Contactat telefonic, patronul de la Trenta Pizza, pentru faptul că nu am cerut bani, ci mâncare pentru nişte copii nevoiaşi, m-a invitat la sediu şi m-a felicitat, spunând-mi că suntem prima Asociaţie care nu cerem bani, şi şi-a oferit ajutorul necondiţionat”, a spus Mihai Căldăraru. SC Trenta Pizza oferă luni, ora 14, o masă pentru un număr de 20 de copii, la una din locatile din Bucureşti. Copiii vor primi o masă caldă cât şi pachete pline cu dulciuri şi fructe”, a declarat preşedintele MicNews. Copiii sunt aşteptaţi la Trenta Pizza Tineretului, în fosta piaţă Timpuri Noi. Accesul se face din Calea Văcăreşti,

din staţia de autobuz de lângă intrarea la Penny. “Suntem satisfăcuţi şi plăcut emoţionaţi de gestul celor de la Trenta Pizza, unde am găsit oameni care vor să ajute copii care provin din familii nevoiaşe” , a declarat Mihai Căldăraru.

Pentru că aceste gesturi umanitare sunt puţine în România, si Asociaţia MicNews a pregătit o surpriză celor de la Trenta Pizza ce constă în oferirea unei diplome. “Mi-a plăcut mult echipa Trenta Pizza şi felul cum au reacţionat la cererea noastră. De aceea, prin oferirea acestei diplome , ne arătăm recunoştinţă noastră. Aşadar, bafta încontinuare nouă, voluntarilor şi organizaţiei şi vânzări bune celor de la Trenta Pizza.

” , a declarat preşedintele Asociaţiei MicNews. Pentru sprijinul dat, Asociaţia MicNews îi va acordă domnului Sorin Mareş, directorul general al Trenta Pizza, o Diplomă de Merit.

About Admin

Check Also

VIDEO: ”Sărăcia Distruge Omenia” , campanie lansată la nivel național, a ajuns la Târgu-Frumos

Mic News, o asociație nonguvernamentală de presă care  acționează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *