shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Campania ”Saracia Distruge Omenia” Dorinţă îndeplinită Pentru 60 de copii

Campania ”Saracia Distruge Omenia” Dorinţă îndeplinită Pentru 60 de copii

Campania ”Saracia Distruge Omenia” Dorinţă îndeplinită Pentru 60 de copii de, echipa Asociatia MicNews Bucuresti! Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei MicNews, nu este la prima acţiune de ajutorare a copiilor defavorizaţi.

Crescut el însuşi în diferite orfelinate din Bucureşti, Mihai s-a gândit să ofere o tabăra la mare unor copii care nu au văzut niciodată marea. Demersul lui a determinat mai mulţi oameni de bine să vină în ajutorul acestor copii. Să nu va imaginaţi că a obţinut fonduri de pe la vreun minister sau asociaţie guvernamentală. Nu, nici vorba.

Dar a bătut din uşa în uşa împreună cu colegii din echipa sa, până a obţinut câteva sponsorizări.

„Noi am ales să aducem zâmbete şi bucurie în sufletele unor copii fără copilărie, încercaţi de suferinţe”, a declarat Mihai Căldăraru. ”Această acţiune caritabilă a Asociaţie MicNews este dedicată copiilor din centre de plasament, din familii dezorganizate şi fără venituri.

Astfel, în Campania „Sărăcia Distruge Omenia”, desfăşurată, Asociaţia MicNews a asigurat un sejur la mare pentru 60 de copii şi nu pentru 20 aşa cum îşi planificase initial.

Astfel, deplasarea şi cazarea celor 60 de copii şi tineri din Bucureşti, care provin din familii dezorganizate, a fost posibilă implicării membrilor Asociaţiei MicNews, voluntarilor şi organizaţiei, Copiii au fost cazaţi la Vila Rândunică din Eforie.

În cele cinci zile petrecute în tabăra, copiii şi tinerii au participat la diferite activităţi sportive, au înotat, unii pentru prima oară, au mers în parc, s-au plimbat pe faleză iar unii şi-au aniversat pentru prima dată ziua de naştere împreună cu prietenii.

“Copiii s-au distrat de minune, iar pentru implicare le mulţumesc , SC Kaufland Romania! dnei Curelea Speranţa, domnului Andries Daniel, Redactor MicNews Targul Frumos, doamnei Adoratta Manu, domnului Madalin Enescu, Director General al SC. VITALL SRL, domnului Mircea Radu, Director Financiar, SC. VITALL.SRL doamnei Doina Enescu, Administrator, SC. VITALL. SRL,  domnului Iulian Cristescu, şi tuturor voluntarilor, pentru că au adus un zâmbet pe faţa acestor copii”, a declarat Mihai Căldăraru.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul intactmedianews.ro

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV/VIDEO NEWS CAMPANIA “SĂRĂCIA DISTRUGE OMENIA” A AJUNS ÎN COMUNA IEŞEANĂ BALȘ

Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei MicNews, se poate spune că s-a ţinut de cuvânt şi a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *