shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Câteva sute de bătrâni de la un cămin de bătrâni din Capitală au primit în pragul sărbătorilor mai multe alimente şi un gând bun din partea echipei Asociației MiicNews.

Câteva sute de bătrâni de la un cămin de bătrâni din Capitală au primit în pragul sărbătorilor mai multe alimente şi un gând bun din partea echipei Asociației MiicNews.

Mihai Căldăraru, președintele asociației, Maria Voicu, Marcu Viorel Andrei, Andrei David Cristian – șef departamentul de voluntari împreună cu 12 voluntari au împărțit astăzi cadouri la 200 de bătrâni.

“Au fost alături de noi în Campania Dăruiește Un Pic de Soare, Nu Totală Nepăsare: tenismenul Victor Hănescu, Stela Capra, Primo Prod, dna Raluca Tipu, Administrator SAMCOM  AS, Mihaela Bratu,  Zoltan Tussai,  Adrian Paun, Administrator   S.C. Vital Blueaqua S.R.L, Nicolae Mursez, Maria Bratu,  Sorin Mares, Adriana Senchevici, Director Direcția Juridica Asociația MicNews, Narcis Violetă, Editor MicNews, Alina Barbu, Director General Ziarul MicNews, Mihăilă Ștefan, Director General Ziarul Scandal”, a declarat Mihai Căldăraru.

Bătrânii care trăiesc în cămin au avut parte de o zi de sărbătoare. Obișnuiți că rar să le deschidă cineva ușa, cei care locuiesc în Cămin s-au bucurat vineri de cadourile oferite. Organizatorii și-au dorit să creeze o atmosferă de familie pentru cei care-şi trăiesc viaţa în cămin. Emoționați și cu lacrimi în ochi, bătrânii s-au bucurat de fiecare moment. Mulți dintre aceștia au ajuns aici din cauza sănătății șubrezite sau pentru că nu mai au nicio rudă în viață.

“Am fost profund emoționat, o bătrânică, cu lacrimi în ochi ne-a spus: “Copiii nu mă mai caută, mă caută străinii”, o altă a fost foarte încântată, spunându-mi că mă știe de la televizor”, a declarat jurnalistul.

Echipa Asociației MicNews mulțumește tuturor, sponsorilor, donatorilor.

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: ”Sărăcia Distruge Omenia” , campanie lansată la nivel național, a ajuns la Târgu-Frumos

Mic News, o asociație nonguvernamentală de presă care  acționează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *