shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Caz social rezolvat! Fundaţia „DIN SUFLET, PENTRU SUFLET” a răspuns cu DA ajutorării unei fetiţe de doar un an si trei luni

Caz social rezolvat! Fundaţia „DIN SUFLET, PENTRU SUFLET” a răspuns cu DA ajutorării unei fetiţe de doar un an si trei luni

Acum câteva zile, reporterul Mihai Căldăraru a găsit o bunicuţă care striga după ajutor în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Puterea informaţiei din mass-media a făcut ca fetiţa si bunica ce are grijă de ea, să aiba Sărbătorile mai Fericite decât îşi închipuiau.

Preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru a trecut imediat la fapte şi l-a sunat pe Domnul Ştefan Florescu, Președintele Fundaţiei „DIN SUFLET, PENTRU SUFLET”, iar acesta a răspuns afirmativ în ceea ce prieveşte ajutorarea acestor două suflete aflate în nevoi.

Astăzi, Domnul Ştefan Florescu a venit acasă la bunicuţa care îşi creştea singură nepoţica şi le-a adus un strop de fericire pe chipul lor greu încercat de greutăţi.

Mihai Caldăraru şi bunicuţa Stegariu Manda, îi mulţumeste din suflet pentru toate cadourile aduse şi se roaga pentru toţi cei care le-au fost alături în aceste momente dificile din viaţa lor.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV Mihai Căldăraru, a fost invitat astăzi la București TV, unde a vorbit despre proiectele Asociației „MicNews”

Preşedintele Asociației „MicNews”, Mihai Căldăraru, a fost invitat astăzi în emisiunea “București Alaturi de Tine”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *