shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Ce a făcut Florin Salam ca să nu se afle că a fost reţinut

Ce a făcut Florin Salam ca să nu se afle că a fost reţinut

Articol realizat de: Narcis Violeta,

Turneul de caritate pe care Florin Salam l-a susţinut în Statele Unite ale Americii s-a încheiat prost pentru celebrul manelist, care a fost oprit în urmă cu patru zile de poliţie pe aeroportul J.F.K din New York, după ce s-a descoperit că avea în bagaje 100.000 de dolari, peste limita cash admisă. Ca să nu-şi îngrijoreze fanii ce îl aşteptau în Germania să arunce cu bani pe dedicaţii, artistul s-a filmat în aeroport explicând că s-a anulat cursa aeriană şi că va ajunge cu o zi întârziere în clubul unde avea concert. În fapt, artistul fusese reţinut să dea explicaţii pentru suma colosală pe care o avea în bagaj.

Nu mai încape niciun dubiu că zvonurile de peste Ocean, potrivit cărora Florin Salam a rămas fără banii din turneul pe care l-a avut în America, sunt cât se poate de reale. Puiu Gheorghiu, un apropiat al artistului, a confirmat pentru Click! incidentul în care artistul şi trupa lui au fost nevoiţă să dea explicaţii despre banii pe care îi aveau în bagaj. Degeaba a încercat manelistul să-i convingă pe poliţiştii americani că a strâns banii din dedicaţiile din concert, căci aşa este obiceiul în lumea lăutarilor, pentru că oamenii legii l-au reţinut şi i-au făcut dosar penal.

”Într-adevăr Florin a fost oprit pe aeroport şi înţeleg că i s-a deschis şi un dosar pentru a se stabili provenienţa banilor”, a spus Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Salam pentru MicNews.ro !Incidentul cu poliţia nu doar că l-a uscat la buzunar, ci i-a cam dat peste cap şi planurile pe care artistul le avea în Germania. El trebuia să cânte în mai multe oraşe, dar a ajuns cu o zi întârziere.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *