shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Dezvaluiri / Ce mai făcea preotul cu mâna cu care sfinţea apa

Ce mai făcea preotul cu mâna cu care sfinţea apa

Autor: Narcis Violeta.

Preotul Teoctist Nichitean (25 de ani), cel filmat in timp ce făcea sex cu un alt bărbat taman in chilia sa de la Patriarhie, e persoană importantă. In ciuda vârstei sale fragede, părintele se număra printre cele mai de seamă feţe bisericeşti din România.

 

Era nelipsit de la ceremoniile importante ce aveau loc în lăcaşul de cult de pe Dealul Mitropoliei. Fotografiile de mai sus ni-l prezintă pe preotul pervers în 2008, în timp ce sfinţea apa ce urma să ajungă, de Bobotează, pe post de aghiasmă, în casele miilor de credincioşi veniţi să asiste la slujbă.

Scandalul a izbucnit după ce, ieri, MicNews.ro  a prezentat în exclusivitate scenele porno ce-l aveau ca protagonist pe părintele Teoctist. Iubitul său, Dan, cel cu care făcea amor în filmuleţ, povesteşte că una dintre marile plăceri sexuale ale feţei bisericeşti era masturbarea. “La finalul actului sexual, îi plăcea la nebunie să se masturbeze”, ne-a povestit Dan, declaraţii susţinute şi de înregistrările video de la Mitropolie.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

BREAKING NEWS – Scandal uriaş după moartea esteticianului vedetelor. Familia acuză spitalul şi cere 60 de milioane de euro despăgubiri

Familia lui Abu Baker, esteticianul vedetelor care a murit la mijlocul lunii septembrie, fac acuzaţii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *