shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Ce se întâmplă în aceste momente la vila lui Salam din Capitală? Uite cum îşi protejează manelistul familia de interlopi. Casa lui este o adevărată fortăreaţă! FOTO /VIDEO

Ce se întâmplă în aceste momente la vila lui Salam din Capitală? Uite cum îşi protejează manelistul familia de interlopi. Casa lui este o adevărată fortăreaţă! FOTO /VIDEO

Florin Salam şi-a transformat vila într-o “fortăreaţă”. Are zeci de camere de supraveghere.

Florin Salam se teme pentru siguranţa lui şi a familiei lui după o serie de conflicte avute cu diverşi interlopi din ţară si de peste hotare. Cantăreţul a fost supus mai multor umilinţe de-a lungul carierei, ultima fiind cea arhicunoscută de la nunta de la Milano.

La evenimentul la care au participat membri ai câtorva clanuri interlope temute, solistul a fost lovit cu pumnul chiar de un fin al lui pe nume Lower Stan.

La câteva minute după agresiune, cântăreţul a fost urcat într-o maşină de doi bărbaţi zişi “Giani” şi “Berică” şi nu s-a mai ştiut nimic de el câteva ore bune. Nu a răspuns la telefon, iar nuntaşii au lansat zvonul că artistul ar fi fost răpit.

Până la urmă celebrul lăutar s-a întors în siguranţă în România , dar nu a povestit, concret, ce i s-a întâmplat după ce a plecat de la nuntă.

Florin Salam şi-a transformat vila într-o “fortăreaţă”. În ultimii ani a avut mai multe probleme cu lumea interlopă.

Ei bine, de curând, Florin Salam a luat toate măsurile necesare ca problemele pe care le are de ceva timp cu o parte a lumii interlope să nu în afecteze familia.

Acesta a făcut din vila lui din Capitală o adevărată fortăreaţă, chiar dacă s-a mutat demult de acolo, în casă locuind în prezent câteva rude ale lui.

Florin Salam a vrut să se mute in SUA în urmă cu ceva timp ca să scape de presiunea la care este supus de diverşi interlopi. Aceştia îi cer “taxă de protecţie” sau îl obligă să cânte la evenimente peste programul lui de o oră.

Solistul a fost ameninţat de multe ori şi le-a mărturisit apropiaţilor că ramâne în industria manelelor doar pentru a le oferi membrilor familiei lui în continuare confortul cu care aceştia au fost obişnuiţi.

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV Mihai Căldăraru, a fost invitat astăzi la București TV, unde a vorbit despre proiectele Asociației „MicNews”

Preşedintele Asociației „MicNews”, Mihai Căldăraru, a fost invitat astăzi în emisiunea “București Alaturi de Tine”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *