shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Colet SUSPECT în apropierea Ambasadei Israelului din Bucureşti/ Bagajul nu avea conţinut periculos

Colet SUSPECT în apropierea Ambasadei Israelului din Bucureşti/ Bagajul nu avea conţinut periculos

Jandarmii au depistat pe un trotuar din centrul Capitalei, în apropierea Ambasadei Israelului, un colet suspect, pirotehniştii Poliţiei Române deplasându-se în zonă pentru a verifica bagajul, au precizat pentru MicNews reprezentanţii IGPR.

Pirotehniştii Poliţiei Române au verificat bagajul suspect depistat de jandarmi pe un trotuar din centru Capitalei, în apropierea Ambasadei Israelului, specialiştii constatând că nu are un conţinut periculos.

Jandarmii au depistat pe un trotuar din centrul Capitalei, în apropierea Ambasadei Israelului, un colet suspect, pirotehniştii Poliţiei Române deplasându-se în zonă pentru a verifica bagajul, au precizat pentru MicNews reprezentanţii IGPR.

Zona în care se afla bagajul a fost izolată pentru ca trolerul să poată fi verificat. Acesta nu avea un conţinut periculor, în interior fiind găsit obiecte personale, au precizat reprezentanţii Poliţiei Române.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *