shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / DESPRE Asociația MicNews

DESPRE Asociația MicNews

Presa așa cum se prezintă ea astăzi, are puține șanse să-și recapete statutul de „cea de-a patra putere în stat”. Câte dintre structurile media actuale merită, de facto și de jure, recunoasterea acestui statut? Ziarele de astăzi, posturile de radio și televiziune, sunt toate captive într-un mecanism economic lipsit de scrupule.

MicNews_octombrie 2017

Dacă nu răspund comenzilor finanțatorului, sunt sortite pieirii. Finanțatorul nostru sunteți dumneavoastră, cititorii, cetățenii cărora instituțiile statului le-au creat necazuri, nemultumiri, neajunsuri, din rea voință sau din lipsă de profesionalism.

Știm cu certitudine că vă doriți, ca și noi, o platformă prin care sa va faceti cunoscute preocupările, fară teamă și fară cenzură.

Asociația MicNews este o asociație de interes comunitar și are drept misiune promovarea și apărarea drepturilor cetățenilor.

Printre obiectivele fundamentale ale asociației se înscriu:

  • Promovarea și protejarea drepturilor civile
  • Îmbunătățirea accesului la justiție
  • Participarea activă la procesul educațional al populației prin organizarea de cursuri și seminarii
  • Organizarea de activități pentru promovarea principiului egalității de șanse
  • Susține prin mijloace specifice acțiunile oricăror persoane în denunțarea oricăror încălcări ale drepturilor cetățenești săvârșite în țară sau în afara ei

 

Împreună vom reuși, poate, să construim o lume mai bună pentru copiii noștri.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociatia MicNews se implică aproape zilnic în zeci de proiecte caritabile şi de susţinere a persoanelor social dezavantajate, contribuind astfel la dezvoltarea societăţii.

Impresionați de activitatea membrilor asociatiei, Guilde Imperiale Templiere Noble Internaționale o oferit cate o diplomă …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *