shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Anchete / Detalii neştiute din viaţa Cătălinei, fata bătută crunt de iubit. Are un copil

Detalii neştiute din viaţa Cătălinei, fata bătută crunt de iubit. Are un copil

Ies la iveală detalii neştiute din viaţa Cătălinei, fata de 18 ani din Buzău care a fost turturată de Robert, iubitul ei, în casa lui din Ploieşti. Fata are acasă la părinţi un copil.

Cătălina are un copil în vârstă de un an şi o lună dintr-o relaţie anterioară. Nu a avut grijă de el decât cinci luni, apoi a plecat la noul iubit, la Ploieşti, cel care a torturat-o, uitând complet de copilul căruia i-a dat viaţă.

Părinţii Cătălinei au făcut toate demersurile pentru a-l lua în plasament pe băieţel, potrivit reportebuzoian.ro. Acum se află în grija lor, aceştia fiind conştienţi de captul că fiica lor nu va avea cum să îl crească.

Robert Berechet a fost reținut de polițiști, iar iubita lui a reușit să scape ca prin minune din “casa groazei”. La doar câteva ore după ce imaginile cu iubita lui pline de sânge au ajuns publice, tânărul a avut o reacție halucinantă. Robert Berecheta intrat pe o platformă online și a început să îi injure pe oamenii care îl acuzau pentru faptele brutale comise.

About Mihai Caldararu

Check Also

BREAKING NEWS Negocieri dure între taximetrişti şi clienţi. Preţul unei curse, mărit şi de şase ori în noaptea de Revelion

Negocieri dure în Centrul Capitalei, noaptea trecută. Dupa ce au petrecut, sute de oameni – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *