shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Diplomă de Merit de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Sector 4 pentru vicepreședintele de la Mic News! Maria Voicu

Diplomă de Merit de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Sector 4 pentru vicepreședintele de la Mic News! Maria Voicu

Directorul General al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, Mihaela Ungureanu, a dăruit doamnei Maria Voicu , vicepreședintele Asociației Mic News, diplomă de merit pentru implicarea deosebită în domeniul serviciilor sociale. 

Gestul vicepreședintelui  al Asociației Mic News, Maria Voicu , a fost reciproc, grație unei colaborări eficiente în toate campaniile sociale din ultimii ani de activitate. 

Mihaela Ungureanu, Directorul General al D.G.A.S.P.C., sector 4 a primit de asemenea, diplomă de merit pentru sprijinul acordat copiilor şi familiilor defavorizate, cât și pentru implicarea directă în acţiuni sociale sau ajutorarea copiiilor instituţionalizaţi.

Evenimentul vine doar la două zile după ce aceeași echipă Mic News, a fost implicată direct în „CAMPANIA DĂRUIEȘTE  UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”. Iată și declarațiile celor doi premiați:

Dorim să felicităm Echipa Asociaţiei  Mic News  pentru implicarea activă şi pentru faptul că pune lucrurile în mişcare şi aduce speranţa în vieţile copiilor defavorizaţi din mediul rural, a declarat  Mihaela Ungureanu, Directorul General al D.G.A.S.P.C. Sector 4, pentru ştirile Mic News

Am rămas impresionată de diploma acordată „ca semn de recunoștință și respectul pentru implicarea deosebită în domeniul serviciilor sociale,  a declarat Maria Voicu.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociatia MicNews se implică aproape zilnic în zeci de proiecte caritabile şi de susţinere a persoanelor social dezavantajate, contribuind astfel la dezvoltarea societăţii.

Impresionați de activitatea membrilor asociatiei, Guilde Imperiale Templiere Noble Internaționale o oferit cate o diplomă …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *