shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Doi frați părăsiți de părinti crescuți de bunicul bolnav, fără pensie

Doi frați părăsiți de părinti crescuți de bunicul bolnav, fără pensie

„Impreuna pentru buzoieni” cu sprijinul ziarului MicNews,  va prezintam un caz sfasietor. Doi frați părăsiți de părinți, crescuți de un bunic bolnav, fără pensie și de o bunică blândă și luptătoare! 

Este vorba despre Robert (13 ani) și Mădălin (11 ani), doi copii puternici ce au fost nevoiți să crească de la 2 ani, respectiv o lună fără dragostea părinților, care i-au lăsat în urmă și care nici până în ziua de azi nu s-au mai interesat de ei.


Robert, fratele mai mare suferă de afecțiunea pectus excavatum (stern înfundat), malformație ce-l împiedică să alerge sau să se joace ca alți copii de vârsta lui. Noi am fost cu el la 2 controale (cardiologie și pneumologie), iar de curând bunica l-a dus la un nou control la Marie Curie să vadă dacă trebuie operat. Doctorii de acolo nu au recomandat momentan operația.

În weekend cei din grupul le-am făcut o nouă vizită pentru a le duce alimente, deoarece singurul venit este cel luat de bunica lor pentru plasament. Atunci frații mi-au împărtășit pentru prima oară dorințele lor, deși îi cunosc de anul trecut din vară. Își doresc foarte mult un laptop sau un calculator și să se mute într-o cameră unde să fie numai ei doi…

Copii dorm cu bunicii într-o cameră, unde se gătește aproape în fiecare zi pe sobă (aragzul pe care îl au nu mai e bun) și nu este aerisită corespunzător pentru ca Robert să trăiască într-un mediu propice pentruplămânii lui.

îi vom vizita din nou, le voi duce un aragaz și parchet pentru a începe amenajarea camerei unde se vor muta.

Va mai fi nevoie să turnăm o alee de ciment în curte și să punem gresie pe holul ce dă în camera lor. Dacă doriți să ajutați cu var lavabil, un șifonier, 2 paturi suprapuse, un birou, vă rog să trimiteți un mesaj privat sau să luați legătura cu bunica. Copii au nevoie de haine. Săptămâna asta mă voi întâlni cu bunica și copii în oraș să le cumpăr de îmbrăcat.

Dacă doriți să contribuiți pentru haine și încălțări sau doriți să veniți personal, vă rog să ne scrieti facebook: https://www.facebook.com/MicNews2019/

Nițu Aurica – 0799 357 941, Sat Vârf, comuna Năeni, județ Buzău. Nu au cont bancar.

About Mihai Caldararu

Check Also

EXCLUSIV/VIDEO NEWS CAMPANIA “SĂRĂCIA DISTRUGE OMENIA” A AJUNS ÎN COMUNA IEŞEANĂ BALȘ

Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei MicNews, se poate spune că s-a ţinut de cuvânt şi a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *