shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / DREPT LA REPLICĂ PRIVIND CAZUL”OANA ZAVOREANU SI GRUIA ALBERTO DANIEL !

DREPT LA REPLICĂ PRIVIND CAZUL”OANA ZAVOREANU SI GRUIA ALBERTO DANIEL !

Am rămas surprins de comportamentul si declarațiile publice a lui Gruia Alberto Daniel la adresa mea în conflictul creat cu Oana Zavoreanu în ziua cînd s-au împărțit bunuri personale la cetățeni ale acesteia.

Prin acest Drept la Replică doresc să scot in evidență faptul că pe acest “ziarist” Asociatia “MIC NEWS”,a cărui presedinte sunt l-a ajutat nu odată să iasă din situații materiale grele pe care le-a traversat,m-am implicat personal si am reusit împreună cu ai mei colegi să il aducem intr-o situație bună.

Declarațiile pe care le-a dat în media (Antena 1, la emisiunea domnului Capatos,la România tv,în cadrul emisiunii CanCan,că ideile si interviul încercat si eșuat ce a dorit să îl ia lui Oana Zavoreanu, sînt ideile sale si nicidecum că eu l-am învățat ce întrebari sa-i adreseze.
Este o invenția a lui în ideea de a scăpa de asumarea interviului.

Cît priveste “asa ziua conflict” al meu cu Oana Zavoreanu,fac urmatoarele precizari:
În urmă cu doi ani intr-o conjunctură publică a acesteia,am încercat să îi iau un interviu,legat de costul vestimentației sale si dacă ed te dispusă să ajute Ajute cu un dar campania noastră umanitară “DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE,NU TOTALĂ NEPĂSAREA”.

Bineînțeles că nu o interesa solicitarea mea pentru copiii si personale cu nevoi sociale.
Soțul disney, Alex a solicitat gărzilor personale să mă îndepărteze .Lucru ce s-a întîmplat ocupindu-ma de cazul unui minor preluat de poliție.

Fac precizarea că nu a existat intrebari din partea mea legate de droguri sau consumul de droguri ,adresate Oanei Zavoreanu cum s-a manifestat inclusivAlberto Daniel Gruia.

Am urmărit cu interes emisiunea de la Antena 1, legată de cazul mentionat, cu invitați numai Oana Zavoreanu si soțul, avînd contract cei doi cu emisiunea domnului Capatos.Precizez că am solicitat dreptul la replica telefonic domnului Capatos, am fost refuzat,încălcînd grav:DEONTOLOGIA PROFESIONALĂ SI LEGEA AUDIOVIZUALULUI si nu in ultimul rînd obligația de a asculta toate părțile implicate pentru o informare corectă a opiniei publice.

Regret faptul că am fost implicat în acest scandal nedorit de mine,menirea mea si a Asociației în cadrul Societatii pe care o conduc ,este de a ajuta cetățenii nevoiași si datorită implicarii noastre am devenit cunoscuți si respectați de Parlamentul Romaniei, Instituțiile Statului cît si de firmele ce ne susțin demersul in a fi un sprijin real pentru SARACI SI BOLNAVI.

Acest drept la replică îl voi transmite si Mass Media inclusiv celor două televiziuni menționate si doresc să fie dat publicității.
În caz contrar mă voi adresa C.NA.-ului privind nerespectarea legii.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă în tabără la Eforie Sud

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Asociația MicNews pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *