shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Europarlamentarul Maria Grapini a primit Diploma de Merit pentru activitatea depusă în Parlamentul European

Europarlamentarul Maria Grapini a primit Diploma de Merit pentru activitatea depusă în Parlamentul European

Asociația MicNews și Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale a oferit europarlamentarului Maria Grapini, o Diplomă de Excelență pentru toată activitatea depusă în slujba tuturor cetățenilor români din Europa.

 

În cadrul evenimentului s-a discutat despre “grija statului” român în privinţa tinerilor care părăsesc Centrele de Plasament la o anumită vârstă, aceştia fiind pur şi simplu aruncaţi în stradă.

În urma discuţiilor s-a ajuns la necesitatea realizării unei iniţiative legislative, prin care aceşti tineri să poată fi ajutaţi pentru obţinerea unei locuinţe sociale din partea Primăriilor, deoarece în acest moment, ei sunt trimişi pe stradă, fiecare intrând în tumultul unei societăţi, care le oferă prea puţine lucuri în ceea ce priveşte integrarea în societatea civilă.

Președintele Asociației MicNews Domnul Mihai Căldăraru şi Riccio Daniela, au mai discutat cu doamna europarlamentar Maria Grapini şi despre îmbunătăţirea condițiilor de viaţă din Centrele Plasament din România.

About Mihai Caldararu

Check Also

ULTIMA ORA! VIDEO ASOCIATIA MICNEWS.RO DĂRUIEȘTE DIN SUFLET ZÂMBETE ȘI BUCURII!”

Recunoscută pentru campaniile umanitare pe care le desfăşoară în fiecare an, Asociaţia MicNews din Bucureşti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *