shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / EVENIMENT! Autorităţile din Târgu Frumos, au premiat astăzi, organizatorii campaniei umanitare, ”Sărăcia Distruge Omenia”

EVENIMENT! Autorităţile din Târgu Frumos, au premiat astăzi, organizatorii campaniei umanitare, ”Sărăcia Distruge Omenia”

O recunoaştere a meritelor pentru efortul supraomenesc depus de Asociaţia MicNwes din Bucureşti, s-a întâmplat astăzi, prin ceremonia de premiere de către reprezentanţii celor care conduc micul oraş moldovenesc, Târgu Frumos.

Preşedintele Asociaţiei MicNwes, Mihai Căldăraru şi redactorul şef de la MicNews, Drăgănel Andrieș Daniel, au primit Diplome de Excelenţă, pentru activitatea depusă în slujba copiilor nevoiaşi din oraşul Târgu Frumos şi localităţile învecinate acestuia.

Mentionam ca organizatorii si-au mai anuntat intentia de a selecta si un grup de elevi cu posibilitati financiare reduse din Targu Frumos, care sa mearga intr-o tabara la mare.

Spectacol umanitar s-a desfasurat la Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu” din Targu Frumos.

Conducerea Asociatiei MicNwes, multumeste tuturor sponsorilor implicati in actiunea umanitara.

Cei care sunt interesati sa dea o mana de ajutor pot contacta Asociaţia MicNews la numarul  de telefon:0724.713.999 sau pe pagina de Facebook a Preşedintelul Mihai Căldăraru

by 

About Mihai Caldararu

Check Also

ULTIMA ORA! VIDEO ASOCIATIA MICNEWS.RO DĂRUIEȘTE DIN SUFLET ZÂMBETE ȘI BUCURII!”

Recunoscută pentru campaniile umanitare pe care le desfăşoară în fiecare an, Asociaţia MicNews din Bucureşti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *