shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / EXCLUSIV: BISERICA BATIŞTEI din Capitală, distrusă din cauza centralei termice şi a aerului condiţionat

EXCLUSIV: BISERICA BATIŞTEI din Capitală, distrusă din cauza centralei termice şi a aerului condiţionat

O biserică-monument istoric a fost distrusă de ţevile centralei termice şi de instalaţiile de aer condiţionat. Preotul paroh de la biserica Batiştei este cercetat după ce un inspector de la Secretariatul de Stat pentru Culte a reclamat faptul că lucrările au distrus picturile din interiorul bisericii. Pentru că ţevile trec prin chipurile sfinţilor pictaţi în urmă cu peste 100 de ani, inspectorul cere puşcărie pentru preot.

Dezastrul poate fi observat de orice credincios care trece pragul bisericii, informează România TV. Femeia de la lumânări arată peretele distrus în faţa camerei ascunse. “Sunt două centrale termice, dar numai una va rămâne în funcţiune. Se vede acolo deteriorat. Nu ştiu ce să zic. De la intemperii, de la…”, a spus femeia.

Inspectorul Cezar Păvălaşcu, cel care se ocupă de acest caz din partea Secretariatului de Stat pentru Culte, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere în faţa camerei de filmat. A făcut-o, însă, neoficial, un alt inspector.

 

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă în tabără la Eforie Sud

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Asociația MicNews pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *