shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Dezvaluiri / EXCLUSIV FAN Courier îşi bate joc, cu NESIMŢIRE, de clienţi. Ce au păţit mai mulţi timişoreni este SCANDALOS!

EXCLUSIV FAN Courier îşi bate joc, cu NESIMŢIRE, de clienţi. Ce au păţit mai mulţi timişoreni este SCANDALOS!

Un cadou de Crăciun pentru doi copii din Timişoara s-a transformat într-o experienţă urâtă cu o firmă de curierat cu bătaie lungă. Povestea a început de Black Friday, când firma şi-a luat, se pare, prea multe angajamente, pe care nu le-a mai putut duce la îndeplinire, spre nemulţumirea mai multor cumpărători.

Printre toate ofertele cu care firmele au bombardat clienţii, în acea perioadă, o timişeancă a găsit un cadou perfect de Crăciun, pentru cei doi copii ai ei: un birou pentru şcoală, la un superpreţ.

Comanda a fost făcută, în 28 noiembrie, la o cunoscută firmă de mobilă, iar în 2 decembrie reprezentanţii societăţii i-au făcut clientei confirmarea de trimitere, prin FAN Courier.

De atunci nu s-a mai auzit nimic de colet, adică de cadoul pentru Crăciun al celor doi copii. Între timp, văzând că se apropie perioada sărbătorilor, mama lor a decis să cumpere alte cadouri, că doar nu era să-şi lase micuţii să-l aştepte în zadar pe darnicul Moş.

A trecut Crăciunul, a trecut Revelionul, a trecut şi Sfântul Ion… Lumea a început să meargă din nou la lucru, însă pachetul tot nu a ajuns la destinaţie.

Conform graficului, coletul se afla în posesia firmei FAN Courier încă din 8 decembrie anul trecut. La o lună după, în 8 ianuarie 2016, cumpărătorul biroului s-a prezentat la sediul firmei din Timişoara, de pe Calea Lugojului.

Asta, după ce încercările de a lua legătura telefonic cu un angajat al societăţii s-au dovedit zadarnice, pentru că… nimeni nu se poate pune cu roboţii de la celălalt capăt al firului, care te roagă să aştepţi minute în şir (pentru că „toţi operatorii sunt ocupaţi”), până… constaţi că legătura s-a întrerupt subit, iar tu stai ca fraierul cu telefonul la ureche!

După ce i s-a confirmat că pachetul se află la ei în depozit şi după alte 15 minute de aşteptare, i s-a prezentat ceea ce ar fi trebuit să fie un birou, adică doar nişte scânduri rupte, cu specificarea că… s-a distrus la transport.

Fan Curier

În tot acest timp, în sediul firmei şi-au făcut apariţia mai mulţi clienţi extrem de nemulţumiţi de întârzieri, numărul acestora fiind, se pare, destul de mare în cazul FAN Courier Timişoara.

Fan-Curier

De altfel, pe internet au apărut zeci de imagini cu pachete distruse de angajaţi ai firmelor de curierat.

Chiar şi artistul Tudor Chirilă a simţit nevoia să muştruluiască o firmă de curierat rapid, din cauza serviciilor proaste oferite. El a publicat pe contul personal de Facebook un text prin care îşi arată nemulţumirea şi faţă de firma de curierat, dar şi faţă de societăţile care acceptă să lucreze cu asemenea transportatori.

Se pare că perioada sărbătorilor de iarnă este una foarte aglomerată pentru societăţile de transport colete. Reprezentanţii societăţilor s-au întins mult mai mult decât le-a fost plapuma, iar acum suportă consecinţele, clienţii fiind nemulţumiţi de serviciile lor. Unii ar putea chiar să dea firmele în judecată şi să le solicite despăgubiri. Au toate motivele!

About Mihai Caldararu

Check Also

BREAKING NEWS – Scandal uriaş după moartea esteticianului vedetelor. Familia acuză spitalul şi cere 60 de milioane de euro despăgubiri

Familia lui Abu Baker, esteticianul vedetelor care a murit la mijlocul lunii septembrie, fac acuzaţii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *