shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / EXCLUSIV: OTV se mută la B1! Cine va avea emisiune în prime time

EXCLUSIV: OTV se mută la B1! Cine va avea emisiune în prime time

Postul B1 Tv încearcă să acapareze o nișă nouă de public, probabil, motiv pentru care tocmai au angajat un jurnalist nou, dar foarte cunoscut publicului OTV. Este vorba despre Tudor Barbu (58 de ani) care îi va lua locul lui Nelu Barbu, în prime-time.

El va prezenta emisiunea Se întâmplă acum (același nume pe care îl avea programul lui la OTV), de luni până vineri, de la ora 18.00 până la 19.30, transmite paginademedia.ro.

Nelu Barbu s-a alăturat recent echipei de comunicare a lui Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Tudor Barbu și-a început cariera în media la TVR, înainte de 1989. În anii „de glorie” ai OTV, realiza emisiunea Se întâmplă acum. Când Dan Diaconescu și-a înființat partidul, Tudor Barbu intră în Partidul Poporului Dan Diaconescu și ajunge în Parlament. Se mută apoi la PNL, partid pentru care candidează, fără succes, la ultimele alegeri.

Pentru a prezenta emisiunea de la B1 TV, Tudor Barbu a demisionat din Partidul Național Liberal.

Potrivit paginii de Wikipedia a fostului senator Tudor Barbu, acesta a lucrat la TVR înainte de anii 90, unde era funcționar în arhiva de filmotecă. După 90, tot la TVR el a fost reporter la redacția știri.

A avut o emisiune la TVR 2, apoi a trecut la Tele 7abc. A lucrat o perioadă și la Pro TV, ca producător.

Între 2005 și 2007 a fost membru în Consiliul de Administrație al TVR.

Între 2007 și 2012 Tudor Barbu a avut o emisiune la OTV, „Se întâmplă acum”.

Din decembrie 2012 a devenit senator de Gorj, din partea PP-DD. În 2016 a candidat din nou pentru un post de senator, din partea PNL, însă nu a mai intrat în Parlament

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *