shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / EXCLUSIV: Poliţist inflamat după ce a fost prins că a parcat neregulamentar

EXCLUSIV: Poliţist inflamat după ce a fost prins că a parcat neregulamentar

Scenă penibilă într-una din zilele săptămânii trecute, în plin centrul oraşului Oradea. Un tânăr politist şi-a parcat maşina neregulamentar în Parcul Traian, puţin după restaurantul En Vogue, în dreptul Penitenciarului, în loc nepermis, tocmai când pe lângă el trecea un echipaj de hingheri din care făcea parte inclusiv un agent de la Rutieră.

„Chiar tu ţi-o pui aşa? Sub ochii noştri?”, şi-a mustrat acesta colegul, care însă s-a răţoit înapoi. Spre mirarea trecătorilor, platforma nu s-a oprit, totuşi, ca să ridice Opelul tânărului miliţian, şi imediat ce a văzut-o îndepărtându-se, acesta a dat să plece, înfoiat ca un şerif.

Abia când a observat că era fotografiat şi filmat de un bărbat, agentul s-a întors, pentru a-l lua la rost, tot pe un ton agresiv, şi probabil doar faptul că erau şi alţi oameni de faţă l-a oprit să nu-şi arate muşchii.

În cele din urmă, s-a urcat în maşină şi a plecat cu coada-ntre picioare. Credem că nu i-ar strica un avertisment din partea şefilor, la pachet cu un Distonocalm…

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: ”Sărăcia Distruge Omenia” , campanie lansată la nivel național, a ajuns la Târgu-Frumos

Mic News, o asociație nonguvernamentală de presă care  acționează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *