shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / EXCLUSIV: Poliţist inflamat după ce a fost prins că a parcat neregulamentar

EXCLUSIV: Poliţist inflamat după ce a fost prins că a parcat neregulamentar

Scenă penibilă într-una din zilele săptămânii trecute, în plin centrul oraşului Oradea. Un tânăr politist şi-a parcat maşina neregulamentar în Parcul Traian, puţin după restaurantul En Vogue, în dreptul Penitenciarului, în loc nepermis, tocmai când pe lângă el trecea un echipaj de hingheri din care făcea parte inclusiv un agent de la Rutieră.

„Chiar tu ţi-o pui aşa? Sub ochii noştri?”, şi-a mustrat acesta colegul, care însă s-a răţoit înapoi. Spre mirarea trecătorilor, platforma nu s-a oprit, totuşi, ca să ridice Opelul tânărului miliţian, şi imediat ce a văzut-o îndepărtându-se, acesta a dat să plece, înfoiat ca un şerif.

Abia când a observat că era fotografiat şi filmat de un bărbat, agentul s-a întors, pentru a-l lua la rost, tot pe un ton agresiv, şi probabil doar faptul că erau şi alţi oameni de faţă l-a oprit să nu-şi arate muşchii.

În cele din urmă, s-a urcat în maşină şi a plecat cu coada-ntre picioare. Credem că nu i-ar strica un avertisment din partea şefilor, la pachet cu un Distonocalm…

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociatia MicNews se implică aproape zilnic în zeci de proiecte caritabile şi de susţinere a persoanelor social dezavantajate, contribuind astfel la dezvoltarea societăţii.

Impresionați de activitatea membrilor asociatiei, Guilde Imperiale Templiere Noble Internaționale o oferit cate o diplomă …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *