shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / EXCLUSIV Un lăutar și-a ucis un consătean folosind scaunul!

EXCLUSIV Un lăutar și-a ucis un consătean folosind scaunul!

Un nou, infracțiuni noi. Primul arestat din anul 2019 este un lăutar care a acuzat  că a omorât  consăteanul: mai întâi, folosind un par, apoi folosind un scaun.

Este vorba despre  Ionuț Ailincăi , un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Izvoare, comuna Bahna. Din Informații Primele, se Paré CĂ  lăutarul  un cerut cu socotelile Să rezolve onu  consătean  de ingrijire, in urma cu Cateva saptamani, iL batjocorise în public, pulverizând ONU lacrimogen prin pulverizare.

Împreună cu un frate și mort,  Ailincăi  a intrat peste bărbați de 57 de ani, în casa în care locuia într-o crăpătură. La lovit cu un par, care sa rupt. A trecut apoi la scaun, care a rupt și el, scrie zch.ro.  

“Dispune arestarea preventivă a unui incriminat AI pentru săvârșirea infracțiunii de omor prevăzute în art.188 al. 1 Cod penal pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 1 ianuarie 2019 și până la data de 30 ianuarie 2019 inclusiv “,  arată Tribunalul Neamț.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews Bucureşti a semnat un PROTOCOL cu Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale

Motiv de bucurie pentru Asociaţia MicNews din Bucureşti, condusă de preşedintele Mihai Căldăraru. Astăzi 07.05.2019, a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *