shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / EXCLUSIV Un român a fost pedepsit din cauză că a înjurat pe Facebook. Ce amendă usturătoare a primit!

EXCLUSIV Un român a fost pedepsit din cauză că a înjurat pe Facebook. Ce amendă usturătoare a primit!

Instanța a intervenit, iar  bărbatul  sa ales cu o  amendă  de 1000 de lei.  Bărbatul  a încercat să demonstreze că el nu a fost culpabil, pentru că a închis contul, dar judecătorii nu au crezut pentru că nu a adus o probă în instanță.

“O proferat injurii și expresii jignitoare la adresa unor persoane pe contul personal al rețelei electronice de socializare Facebook, fiind de natură să lezeze dădacitatea și onoarea celor în cauză”. “Potrivit art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/1991, “Constituie contravenție dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni: vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze dădacarea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice. Totodată, art. 3 alin. (1) lit. b) din Legea nr., un precizat avocat Raluca Cârstea, Jurisprudență, citând din considerentele Sentința civilă pronunțate în noiembrie 2018 de către Judecătoria Brăila (www.rolli.ro), instanța căreia bărbații au contestat procesul verbal, potrivit știripesurse.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews Bucureşti a semnat un PROTOCOL cu Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale

Motiv de bucurie pentru Asociaţia MicNews din Bucureşti, condusă de preşedintele Mihai Căldăraru. Astăzi 07.05.2019, a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *