shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Evenimente Sociale / EXCLUSIV: Victor Hanescu, a oferit un interviu pentru MicNews.ro

EXCLUSIV: Victor Hanescu, a oferit un interviu pentru MicNews.ro

Autor: Serban Carmen,
Video: Gheorghe Cristian

Victor Hănescu este un jucător de tenis român. El a început să practice tenisul la vârsta de 7 ani. Tatăl, Constantin, și mama, Cristina, sunt ambii ingineri; sora mai mică, Irina, practică înotul.

Victor Hănescu, fostul număr 26 mondial, își lansează în luna ianuarie propria academie de tenis, care îi va purta numele, în cadrul bazei sportive Pescariu Sports&Spa din Capitală, se arată într-un comunicat de presă remis, pentru ziarul MicNews.ro.

În cadrul Academiei “Victor Hănescu” vor funcționa 8 terenuri de joc, dintre care 7 vor acoperite pe timpul iernii (atât de zgură, cât și hard). Cei înscriși vor avea cazarea și masa asigurate în cadrul academiei, acces la sala de fitness, spa, masaj și piscină. De asemenea, pe lângă ședințele de “mental coaching” făcute cu experți din țară și din străinătate, la academie se vor desfășura programe personalizate de nutriție și tot acolo va funcționa și un centru de testări fiziologice.

Victor Hănescu se implică în ultima perioadă din ce în ce mai mult în formarea tinerilor jucători de tenis. Fostul număr 26 ATP a organizat deja în acest an două cantonamente de câte 10 zile la Cluj-Napoca și Curtea de Argeș, în cadrul proiectului său ”Train Like a Pro”, în care cei mai talentați jucători între 11 și 16 ani s-au antrenat și au primit sfaturi de la cel mai bun tenisman român al ultimului deceniu, supervizați de antrenorii Firicel Tomai, Adrian Szabo, Florian Arsenescu și experții internaționali Dave De Haan, Cristina Rolo, Nick Angelescu, Monica Ciută sau actorul Alexandru Unguru.

About Mihai Caldararu

Check Also

Redacția MicNews i-a implinit un vis tânărului Andrieș Daniel – VIDEO

Ca orice tânăr din ziua de astăzi, Andrieș Daniel visa ca într-o zi să poată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *