shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Fetiţa de 8 ani spulberată de o mașină la Oradea salvează vieţi după moarte. Familia a fost de acord să-i doneze inima şi plămânii Publicat pe 04.12.2018 la 14:35

Fetiţa de 8 ani spulberată de o mașină la Oradea salvează vieţi după moarte. Familia a fost de acord să-i doneze inima şi plămânii Publicat pe 04.12.2018 la 14:35

Mai multe vieţi vor fi salvate de familia fetiţei de 8 ani, din Oradea, care au fost de acord ca organele fiicei lor să fie prelevate. Copila se afla în comă profundă după ce, joia trecută, a fost lovită de o maşină când traversa strada printr-un loc interzis.

Inima va ajunge la Mureş, iar plămânii la Viena.

Fetiţa a traversat prin loc nepermis

Reamintim că joia trecută, 29 noiembrie, fetița de doar 8 anişori a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada printr-un loc interzis.

Copila se întorcea din parc împreună cu sora ei mai mare, de 10 ani, și mergea spre casă. Fetele au vrut să treacă strada printr-un loc intens circulat.

Un șofer care circula cu viteză nu a putut să o evite pe fata de 8 ani și a izbit-o cu capul de asfalt. Fetița a fost transportată în stare gravă la spital.

“Fetița este în comă, starea ei fiind critică”, declara atunci dr. Borcea – șeful UPU Oradea.

Polițiștii au stabilit că șoferul nu băuse înainte de a se urca la volan, dar au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews Bucureşti a semnat un PROTOCOL cu Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale

Motiv de bucurie pentru Asociaţia MicNews din Bucureşti, condusă de preşedintele Mihai Căldăraru. Astăzi 07.05.2019, a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *