shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Gabriela Firea anunță schimbări majore în viața bucureștenilor: Lista noilor proiecte și investiții pentru Capitală

Gabriela Firea anunță schimbări majore în viața bucureștenilor: Lista noilor proiecte și investiții pentru Capitală

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, la emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre cum încearcă să schimbe în bine fața Bucureștiului.

Gabriela Firea le-a reproșat politicienilor și oamenilor care au lucrat în administrație că și-au pierdut energia și timpul cu atacuri politice și campanii denigratoare, în loc să treacă la fapte pentru a schimba în bine viața românilor.

”Văd că Guvernul a pornit motoarele, miniștri sunt implicați fiecare în domeniul său de activitate și că vor să construiască”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Gabriela Firea a dat asigurări că nu va crește nicio taxă pentru bucureșteni, în cursul acestui an, cu o singură excepție. E vorba de o creștere a taxei pentru clădirile neîngrijite, creștere pentru care două primării de sector au cerut deja aprobări.

Despre Spitalul metropolitan 

Gabriela Firea a vorbit și despre intenția construirii unui spital metropolitan, anunțând că a făcut deja o solicitare în acest sens la Ministerul Sănătății. ”Ar costa 300 de milioane de euro și ar avea în jur de 2000 de paturi. E realizabil în acest mandat”, a spus Gabriela Firea.

Despre investițiile în infrastructură

– 80 de milioane de euro alocați pentru următoarele proiecte: penetrare Splaiul Independenței-Ciurel-A1, străpungere bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, reabilitare sistem rutier și linie de tramvai pe bd. Liviu Rebreanu, pe sos. Pantelimon, pe sos. Iancului și pe bd. Aerogării, modernizarea Piața Eroii Revoluției și pasaj pietonal, etc.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *