shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Gabriela Firea, DNA a cerut documente de la Primăria Capitalei

Gabriela Firea, DNA a cerut documente de la Primăria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că s-a primit o solicitare de la DNA către Primăria Capitalei pentru a li se pune la dispoziție documente în ceea ce privește ancheta de la Spitalul Obregia. Firea a explicat că s-au trimis la DNA copiile după raportul Corpului de Control al primarului, din ancheta de la Spitalul Obregia.

”Am primit acum câteva zile o solicitare de a pune la dispoziția DNA raportul Corpului de Control al primarului sau cel puțin ce avem până acum din acest raport. În cursul zilei de astăzi am trimis în copie conform cu originalul acest raport. În ceea ce ne privește este vorba despre măsuri administrative în ceea ce privește conducerea spitalului. Mai departe, organele judiciare, organele în drept vor lua cu siguranță măsurile care se impun”, a declarat Gabriela Firea.

În cursul zilei de astăzi, procurorii DNA au descins la Spitalul Obregia și au ridicat mai multe documente, în ancheta care privește plata unor sume uriașe de bani pe facturi fictive.

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: ”Sărăcia Distruge Omenia” , campanie lansată la nivel național, a ajuns la Târgu-Frumos

Mic News, o asociație nonguvernamentală de presă care  acționează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *