shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! De la locul teribilului accident feroviar

IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! De la locul teribilului accident feroviar

Un tren de marfa format din 16 vagoane, apartinand unui operator privat, a deraiat, sambata dupa-amiaza. Potrivit ultimelor informatii, cei doi mecanici ai garniturii au murit.

Purtatorul de cuvant al cuvant al CFR SA, Oana Branzan ca traficul feroviar este inchis intre statiile Banita si Merisor, pe sectia de circulatie Petrosani – Simeria, Regionala Timisoara, din cauza deraierii unui tren de marfa.

Ultimele informatii de la fata locului arata ca cei doi mecanici de locomotiva au murit in urma deraierii a 14 din cele 16 vagoane ale trenului si a locomotivei, unele dintre vagoane fiind prabusite intr-o rapa, de la o inaltime de 10 m.

Trenul, compus din 16 vagoane trebuia sa ajunga la Curtici.

Calea ferata este DISTRUSA in urma accidentului feroviar

Revizorul regional in siguranta circulatiei in cadrul regionalei CFR Timisoara, Cristian Udrea a declarat ca trenul care a deraiat in judetul Hunedoara a distrus calea ferata, pe ambele fire de circulatie, pe o distanta de aproximativ 200 de metri.

”Trenul avea 16 vagoane, intre care patru erau incarcate, din cate am inteles cu ceva minereu si metale neferoase. Circula de la Petrosani spre Curtici, iar in dreptul unui viaduct a avut loc deraierea. Calea ferata e afectata pe o distanta de 200 de metri pe ambele fire de circulatie”, a declarat Udrea.

Potrivit sursei citate, trenurile vor circula deviat.

”Acolo e o magistrala feroviara, iar circulatia trenurilor va fi deviata. Calatorii din trenurile care sunt pornite din statii vor fi transbordati de la Pui sa Petrosani, iar restul trenurilor vor circula deviat. Nu putem spune acum cate trenuri si exact care vor fi traseele”, a mai declarat revizorul.

Cristian Udrea a mai spus ca mecanicul de locomotiva si ajutorul acestuia care si-au pierdut viata in acest accident feroviar, au fost scosi din locomotiva, insa nu a putut da detalii despre acestia.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, Bogdan Nitu a declarta pentru News.ro ca cei doi mecanici aveau 51, respectiv 67 de ani si ca trupurile lor urmeaza sa fie transportate la IML pentru necropsie.

”Trupurile celor doi mecanici au fost scosi dintre fiare, unul avea 51 de ani, iar celalalt 67 de ani. Urmeaza sa li se faca necropsia pentru stabilirea exacta a cauzelor mortii”, a spus Bogdan Nitu.

Totodata, Bogdan Nitu a mai spus ca accidentul feroviar va fi investigat de o comisie a Ministerului Transporturilor.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *