shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Investigatii / In ce tara traim ? Oameni buni TREZITI-VA.

In ce tara traim ? Oameni buni TREZITI-VA.

Nu imi vine sa cred in ce tara traim… nu imi vine sa cred cum suntem prostiti in fiecare zi, nu imi vine sa cred cum de nimeni nu zice nimic, nu imi vine sa cred cum se ne lasam manipulati de hotii din guvern, nu am cuvinte ce se v-a alege de copiii nostii, de nepotii nostii, ce viitor le asiguram copiilor nosti, unde este dreptatea in Frumoasa noastra tara ?

Sunt un om oarecare, un am de rand, muncesc cinstit, si sunt furat de propiul stat unde sunt un fel de sclav, UN SCLAV AL ROMANIEI.

 

Conducatorii ne vor prosti, daca am fii destepti am muri cu, cateva gloante in cap sau rudele ne-ar vedea pe la stirile de la ora 5 implicati intr-un accident mortal. Probabl o sa am de suferit pe seama acestui post insa nu imi pasa deoarece cred ca ajunge cate rahaturi se intampla in tara asta. nicaieri nu e ca la noi. Cat trebuie sa mai inghitim coruptia din tara asta, cat timp trebuie sa mai asteptam sa ne fie si noua bine ? la fiecare alegere ni se promite marea cu asrea, dar ramanem doar cu promisiunile ?

Domule Presedinte ma adresez Dumneavoastra ca un simplu cetatean si contribuitor al Romaniei, faceti ceva pentru tara asta care va ales Presedinte, avem 18.300 de biserici şi doar 425 de spitale, cum e possibile asa ceva ? de la om la om vi se pare normal ? avem tineri cu minti sclipiopare si facultati care pleca din tara lor natala pentru un trai mai bun in alta tara, dati o sansa tinerilor capabili pentru a face ceva cu tara asta, dati o sansa oamenilor care fac ceva pentru tara asta, am ajuns in ultimul hal, nu se mai poate trai in tara asta, avem drepturi dar nu ni le respecta nimeni, avem nevoie de cineva care sa ne conduca asa cum trebuie…

 

In Romania cu un salariu minim pe economie de 1050lei/luna in vestitul renumit Kaufland din Romania se vinde un Borcan castraveti “Ungarische Gurken” la pretul incredibil de 14.99 lei adică 3,34 euro/borcanul,   Iar in  Germania preţul este 1,69 euro  adica  7,60 lei. Unde e dreptatea ? 

Cum e posibil ca in Romania cu un salariu aproximativ de 260 euro sa platesti un produs la pret aproape dublu fata de alta tara membra UE ?

 

Autor Articol: Mihaila Stefan

About Admin

Check Also

EXCLUSIV: Un “traficant’ de mături este mai periculos decât traficanții …

Poliția Locală din Sectorul 6 București încearcă să rețină în mod abuziv un vânzător ambulant …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *