shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Evenimente Sociale / „în fiecare dintre noi, împreună”

„în fiecare dintre noi, împreună”

„Sunt oameni pe care îi întâlnești de prea puține ori, dar care, fără să știi, merg împreună cu tine, pe acel drum cu sens unic, fără cale de întoarcere. Și nu tot timpul îi vei simți aproape. Nu tot timpul te vor îndemna să continui să mergi. Pe unii îi vei pierde, pe alții îi vei câștiga. Tu caută să rămâi liber, cu sufletul, ca o torță arzând, pe drumul tău.”
Andrei Popete Pătrașcu

În om se strâng vorbe nerostite, gânduri cărora nici n-ai şti să le dai un nume. În fiecare din noi există ceea ce omul Andrei Popete-Pătraşcu a redat prin rânduri condeiate din suflet. Nu rațiunea a creat, ci inima ale cărei dorințe ies la suprafață. Pe vise şi amintiri nu se pune praful, această carte este dovada vie că ceea ce sufletul naşte cunoaşte eternitatea şi că independent de noi cineva a ales. Rânduri din jumătate de suflet pentru jumătatea pierdută… până când viața le va uni din nou!

Adela Țintoș

Andrei Popete-Pătrașcu simte, prin această carte, nevoia să se reinventeze, să arunce, din când în când, o privire asupra lui însuși, iar registrele pe care le captează se caută unele pe altele, împletindu-se în texte de o sensibilitate aparte. Această sensibilitate vine dintr-o fuziune a percepțiilor, amintirilor, „personajelor”, o „dispută” foarte serioasă cu ceea ce a rămas în memorie, dar și în „sufletul captiv” – un veșnic „peregrin în căutarea fericirii”.

Daniela Otilia Modoran

sursă: magazincritic.ro

About Mihai Caldararu

Check Also

VIDEO: ”Sărăcia Distruge Omenia” , campanie lansată la nivel național, a ajuns la Târgu-Frumos

Mic News, o asociație nonguvernamentală de presă care  acționează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *