shopclues offers today 2017

amazon coupons code india

clear trip coupon code promo

flipkart coupon code

globalnin.com

Home / Actualitate / Lecție de viață la „Românii au talent”: Tânăra care a dat fiori tuturor

Lecție de viață la „Românii au talent”: Tânăra care a dat fiori tuturor

O tânără fără mâini le-a oferit tuturor o lecție de viață, după ce a cântat la „Românii au talent”. Lorelai Moșneguțu este o tânără talentată, cu o poveste de viață impresionantă, care a dat fiori atât juriului din fața scenei, cât și publicului din sală.

Fetița a fost abandonată de către părinți și adoptată la vârsta de numai două luni de o femeie cu suflet mare care a dorit să îi ofere familia și iubirea de care are nevoie orice ființă.

Pentru preselecții „Românii au talent”, Lorelai a ales să evolueze cu piesa „A million stars” a Luminiței Anghel. Pasiunea pentru muzica, dăruirea cu care interpretează la pian cu picioarele și vocea incredibilă i-au adus tinerei aprecierea bine meritată.

Membrii juriului „Românii au talent” au fost impresionați de modul în care Lorelai reușește să interpreteze și au mărturisit că pentru ei a fost o lecție de viață incredibilă pe care nu o pot uita prea curând.

Lorelai Moșneguțu merge direct în semifinala sezonului 7 al concursului renumit din România.

About Mihai Caldararu

Check Also

Asociaţia MicNews desfăşoară și anul acesta, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, campania umanitară „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”.

Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din București, constând în strângerea de alimente neperisabile ce …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *